Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pamela Didim Vegfest’i salladı

GENEL 20.04.2019 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3998+ kez okundu.
 

Pamela Didim Vegfest’i salladı

Aydın'ın Didim İlçesi’nde 3. düzenlenen Didim Vegan Festivali’nin ilk günün sonunda sahne alan rock müziğinin güçlü isimlerinden Pamela, Didimlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

AYDIN- Festival alanı üzerinden yer alan otoparkta gerçekleşen konser öncesinden yerel müzik grubu Grup Eflatun sahne aldı. Konseri dinleyenler arasında Didim Garnizon komutanı Çetin Gülseven ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim Belediye Meclis Üyeleri de yer alırken soğuk havaya rağmen binlerce kişi konseri dinledi. Şarkıcı Pamela özellikle son albümünden bir çok şarkı seslendirerek, sahne performansıyla dinleyenlerine hoş saatler yaşattı. Konserde Başkan Atabay’a Pamela’ya teşekkür plaketi ve çiçek vererek, katılımdan dolayı teşekkür etti. Şarkıcı Pamela’da Didim’de olmaktan mutlu olduğunu belirterek Başkan Atabay’a teşekkür etti. R
Aydın'ın Didim İlçesi’nde 3. düzenlenen Didim Vegan Festivali’nin ilk günün sonunda sahne alan rock müziğinin güçlü isimlerinden Pamela, Didimlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

AYDIN- Festival alanı üzerinden yer alan otoparkta gerçekleşen konser öncesinden yerel müzik grubu Grup Eflatun sahne aldı. Konseri dinleyenler arasında Didim Garnizon komutanı Çetin Gülseven ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim Belediye Meclis Üyeleri de yer alırken soğuk havaya rağmen binlerce kişi konseri dinledi.

Şarkıcı Pamela özellikle son albümünden bir çok şarkı seslendirerek, sahne performansıyla dinleyenlerine hoş saatler yaşattı. Konserde Başkan Atabay’a Pamela’ya teşekkür plaketi ve çiçek vererek, katılımdan dolayı teşekkür etti. Şarkıcı Pamela’da Didim’de olmaktan mutlu olduğunu belirterek Başkan Atabay’a teşekkür etti.

R

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.