Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özüm Sözüm Sazım Türkçe sahnelendi

SANAT 22.05.2018 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3788+ kez okundu.
 

Özüm Sözüm Sazım Türkçe sahnelendi

Hacı Celal Oto Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinin yazıp oynadığı "Özüm Sözüm Sazım Türkçe" adlı tiyatro oyunu 15 Mayıs Salı günü Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda seyirciyle buluştu.

AYDIN- "Özüm Sözüm Sazım Türkçe" adlı tiyatro oyunu ile Türkçe dersinin toplumun kültürel mirasının kuşaktan kuşağa aktarılması ve ulusal kimliğin inşa edilmesindeki rolünü anlayan bir nesil olarak sosyal değişmeye olumlu yönde katkıda bulunmak isteyen öğrenciler çalışmalar esnasında çok eğlendiklerini söylediler. Okul Müdürü Hakan Okut, "Öğrencilerin özgüven kazanmalarına katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin eğitim öğretim içindeki önemini biliyoruz. Yine bu tür çalışmaların öğrencilerimize görev ve sorumluluk bilinci kazandırmadaki katkısını da görebiliyoruz" sözlerini dile getirerek öğrencilerin sahnede yaşadıkları heyecanı ömürleri boyunca gülümseyerek hatırlayacaklarını söyledi. Bir yaşam alanı olarak okulun anlamının temel sloganı olarak öğrenen birey, öğrenen okul ve öğrenen toplum olduğu düşüncesinden hareketle Hacı Celal Oto Ortaokulu’nda görevli öğretmenlerin önderliğinde sahnelenen tiyatro oyunu seyircilerin beğenisini kazandı.
Hacı Celal Oto Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinin yazıp oynadığı "Özüm Sözüm Sazım Türkçe" adlı tiyatro oyunu 15 Mayıs Salı günü Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda seyirciyle buluştu.

AYDIN- "Özüm Sözüm Sazım Türkçe" adlı tiyatro oyunu ile Türkçe dersinin toplumun kültürel mirasının kuşaktan kuşağa aktarılması ve ulusal kimliğin inşa edilmesindeki rolünü anlayan bir nesil olarak sosyal değişmeye olumlu yönde katkıda bulunmak isteyen öğrenciler çalışmalar esnasında çok eğlendiklerini söylediler.

Okul Müdürü Hakan Okut, "Öğrencilerin özgüven kazanmalarına katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin eğitim öğretim içindeki önemini biliyoruz. Yine bu tür çalışmaların öğrencilerimize görev ve sorumluluk bilinci kazandırmadaki katkısını da görebiliyoruz" sözlerini dile getirerek öğrencilerin sahnede yaşadıkları heyecanı ömürleri boyunca gülümseyerek hatırlayacaklarını söyledi.

Bir yaşam alanı olarak okulun anlamının temel sloganı olarak öğrenen birey, öğrenen okul ve öğrenen toplum olduğu düşüncesinden hareketle Hacı Celal Oto Ortaokulu’nda görevli öğretmenlerin önderliğinde sahnelenen tiyatro oyunu seyircilerin beğenisini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.