Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özmen, Sultanhisar esnafını ziyaret etti

SİYASET 26.05.2018 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3447+ kez okundu.
 

Özmen, Sultanhisar esnafını ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Özmen, Sultanhisar esnafını ziyaret etti.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Sultanhisar'da pazaryerinde esnafı ziyaret etti. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, pazaryeri ziyareti öncesi Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle ilçe teşkilatında bir araya gelerek 24 Haziran'da yapılacak seçimler ile ilgili değerlendirmede bulundu. 24 Mayıs'ta açıklanan seçim beyannamesi değerlendirildikten sonra pazaryeri esnafını ziyaret eden Özmen ve Yılmazoğlu, vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra da Sultanhisar Esnaf Odası’nı ziyaret eden AK Parti heyeti, odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
AK Parti İl Başkanı Özmen, Sultanhisar esnafını ziyaret etti.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Sultanhisar'da pazaryerinde esnafı ziyaret etti.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, pazaryeri ziyareti öncesi Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle ilçe teşkilatında bir araya gelerek 24 Haziran'da yapılacak seçimler ile ilgili değerlendirmede bulundu. 24 Mayıs'ta açıklanan seçim beyannamesi değerlendirildikten sonra pazaryeri esnafını ziyaret eden Özmen ve Yılmazoğlu, vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra da Sultanhisar Esnaf Odası’nı ziyaret eden AK Parti heyeti, odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.