Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özmen program iptalinin nedenini açıkladı

SİYASET 22.02.2017 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3780+ kez okundu.
 

Özmen program iptalinin nedenini açıkladı

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın programının iptaliyle ilgili bir açıklama yaptı.

AYDIN- Başkan Özmen, Cumhurbaşkanı’nın program iptalinin Ankara’da yapılacak tanıtım toplantısı nedeniyle ileri bir tarihe alındığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız inşallah çok sevdiği Aydın’a halkoylamasından önce gelecek olup, Cumhurbaşkanımızın Aydın’a geleceği yönünde duyum alan Partili ve Hemşerilerimizin heyecanı karşılıksız kalmayacaktır” dedi. Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in açıklaması şöyle: “Cumhurbaşkanımızın taslak miting programında 24 Şubat 2017 Cuma Manisa, 25 Şubat 2017 Cumartesi Aydın ve Muğla, 26 Şubat 2017 Pazar günü ise Bursa ve Balıkesir illerinde miting yapılması planlanmıştı. Aydın mitinginin planlandığı 25 Şubat 2017 Cumartesi günü Ankara Arena’da Saat 11.00’de Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımları ile daha önceden belirlenen Partimizin Hükümet Sistemi Halkoylaması Kampanya Tanıtım Programının aynı gün oluşu da gözetilerek Aydın mitingi ile beraber, Bursa, Balıkesir ve Muğla illerinin mitinglerinin de taslak programda ileri bir tarihe alındığı Cumhurbaşkanlığı tarafından bilgisi bizimle paylaşıldı. Cumhurbaşkanımız inşallah çok sevdiği Aydın’a halkoylamasından önce gelecek olup, Cumhurbaşkanımızın Aydın’a geleceği yönünde duyum alan Partili ve Hemşerilerimizin heyecanı karşılıksız kalmayacaktır.”
Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın programının iptaliyle ilgili bir açıklama yaptı.

AYDIN- Başkan Özmen, Cumhurbaşkanı’nın program iptalinin Ankara’da yapılacak tanıtım toplantısı nedeniyle ileri bir tarihe alındığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız inşallah çok sevdiği Aydın’a halkoylamasından önce gelecek olup, Cumhurbaşkanımızın Aydın’a geleceği yönünde duyum alan Partili ve Hemşerilerimizin heyecanı karşılıksız kalmayacaktır” dedi.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in açıklaması şöyle:

“Cumhurbaşkanımızın taslak miting programında 24 Şubat 2017 Cuma Manisa, 25 Şubat 2017 Cumartesi Aydın ve Muğla, 26 Şubat 2017 Pazar günü ise Bursa ve Balıkesir illerinde miting yapılması planlanmıştı. Aydın mitinginin planlandığı 25 Şubat 2017 Cumartesi günü Ankara Arena’da Saat 11.00’de Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımları ile daha önceden belirlenen Partimizin Hükümet Sistemi Halkoylaması Kampanya Tanıtım Programının aynı gün oluşu da gözetilerek Aydın mitingi ile beraber, Bursa, Balıkesir ve Muğla illerinin mitinglerinin de taslak programda ileri bir tarihe alındığı Cumhurbaşkanlığı tarafından bilgisi bizimle paylaşıldı. Cumhurbaşkanımız inşallah çok sevdiği Aydın’a halkoylamasından önce gelecek olup, Cumhurbaşkanımızın Aydın’a geleceği yönünde duyum alan Partili ve Hemşerilerimizin heyecanı karşılıksız kalmayacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.