Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özlem Demir’le Duygu Yağmuru!

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 03.10.2015 - 20:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1948+ kez okundu.
 

Özlem Demir’le Duygu Yağmuru!

Sevilen sunucu ve yorumcu Vizyon Türk’teydi.

Sevilen sunucu ve yorumcu Özlem Demir, önceki akşam Karadeniz bölgesinin reytingli kanalı Vizyon Türk TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Metin Çay ile Eğlence Rüzgârı programına konuk oldu. Farklı bir yayın formatında 4 saat canlı yayınla izleyicisini eğlenceye doyuran Karadenizli sanatçı Metin Çay’ın hazırlayıp sunduğu kıpır kıpır eğlence programında duygusal şiirler rüzgârı esti. Televizyon ekranlarının ve festivallerin sevilen sunucusu, çiçeği burnunda şiir yorumcusu sanatçı Özlem Demir, eğlence programında duygusal anlar yaşattı. Sözlerini ve müziğini ünlü şair ve radyocu Murat İnce’nin yazdığı düetini ise Şafak Sönmez ile birlikte yaptığı Adam Sanmıştım klip şiiriyle Vizyon Türk izleyicisiyle buluşan Özlem Demir stüdyoda bulunan seyircilerle birlikte ekranı başındaki izleyiciyi duygu bulutlarına aldı götürdü, yağmur oldu yağdı ekranda gönüllere. Programın diğer konukları Küreli Kızlar olarak ünlenen Melda ve Merve Demirci iki kız kardeşten kurulu gruptu. Kastamonu’nun Küreli ilçesinden olmaları hasebiyle iki kız kardeş Küreli Kızlar adında kurdukları grup ile oldukça da başarılılar. 4 saati aşkın süre canlı yayında programın yapımcı ve sunucusu Metin Çay ile miskette horona, Ankara yöresinden Karadeniz yöresine türküler ve oyun havaları okuyan “Küreli Kızlar” coştururken, Duygu yüklü şiirleriyle Özlem Demir hüzünlendirdi. Albümünde yer alan Baba şiirini tüm babalara ithafen okuyan Demir ayakta alkışlandı.
Sevilen sunucu ve yorumcu Vizyon Türk’teydi.

Sevilen sunucu ve yorumcu Özlem Demir, önceki akşam Karadeniz bölgesinin reytingli kanalı Vizyon Türk TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Metin Çay ile Eğlence Rüzgârı programına konuk oldu.

Farklı bir yayın formatında 4 saat canlı yayınla izleyicisini eğlenceye doyuran Karadenizli sanatçı Metin Çay’ın hazırlayıp sunduğu kıpır kıpır eğlence programında duygusal şiirler rüzgârı esti. Televizyon ekranlarının ve festivallerin sevilen sunucusu, çiçeği burnunda şiir yorumcusu sanatçı Özlem Demir, eğlence programında duygusal anlar yaşattı. Sözlerini ve müziğini ünlü şair ve radyocu Murat İnce’nin yazdığı düetini ise Şafak Sönmez ile birlikte yaptığı Adam Sanmıştım klip şiiriyle Vizyon Türk izleyicisiyle buluşan Özlem Demir stüdyoda bulunan seyircilerle birlikte ekranı başındaki izleyiciyi duygu bulutlarına aldı götürdü, yağmur oldu yağdı ekranda gönüllere.

Programın diğer konukları Küreli Kızlar olarak ünlenen Melda ve Merve Demirci iki kız kardeşten kurulu gruptu. Kastamonu’nun Küreli ilçesinden olmaları hasebiyle iki kız kardeş Küreli Kızlar adında kurdukları grup ile oldukça da başarılılar. 4 saati aşkın süre canlı yayında programın yapımcı ve sunucusu Metin Çay ile miskette horona, Ankara yöresinden Karadeniz yöresine türküler ve oyun havaları okuyan “Küreli Kızlar” coştururken, Duygu yüklü şiirleriyle Özlem Demir hüzünlendirdi. Albümünde yer alan Baba şiirini tüm babalara ithafen okuyan Demir ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.