Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özlem Çerçioğlu’na pankartlı teşekkür

SİYASET 05.04.2017 - 17:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3020+ kez okundu.
 

Özlem Çerçioğlu’na pankartlı teşekkür

Mahalle sakinleri içme suyu arıtma tesisi yapan Çerçioğlu’na pankartla teşekkür etti

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kuloğulları Mahallesi’nde faaliyete giren içme suyu arıtma tesisi mahalleli tarafından büyük sevinçle karşılandı. İçmesuyu sorunlarını kökten çözmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla yatırım hamlesini sürdüren ASKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Kuloğulları Mahallesi’nde içme suyu arıtma tesisi açtı. Yapımı tamamlanarak hizmete sunulan tesis sağlıklı ve sorunsuz içme suyunu çeşmelere ulaştıracak. İçme suyu arıtma tesisinin hizmete açılması ile birlikte sağlıklı ve sorunsuz içme suyuna kavuşan Kuloğulları halkı, Başkan Çerçioğlu’na pankartla teşekkür etti. Vatandaşlar hazırladıkları pankartta; “Mahallemize içme suyu arıtma tesisi yaparak sağlıklı içme suyuna kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. 3 adet yeni arıtma tesisi daha hazır İl genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde içme suyu arıtma tesisi yapımını sürdüren ekipler önümüzdeki günlerde çalışmaları tamamlanmak üzere olan Efeler ilçesi Gölhisar, Armutlu ve Şahnalı Mahallelerinde 3 yeni tesisi daha hizmete sunacak.
Mahalle sakinleri içme suyu arıtma tesisi yapan Çerçioğlu’na pankartla teşekkür etti

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kuloğulları Mahallesi’nde faaliyete giren içme suyu arıtma tesisi mahalleli tarafından büyük sevinçle karşılandı.

İçmesuyu sorunlarını kökten çözmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla yatırım hamlesini sürdüren ASKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Kuloğulları Mahallesi’nde içme suyu arıtma tesisi açtı. Yapımı tamamlanarak hizmete sunulan tesis sağlıklı ve sorunsuz içme suyunu çeşmelere ulaştıracak.

İçme suyu arıtma tesisinin hizmete açılması ile birlikte sağlıklı ve sorunsuz içme suyuna kavuşan Kuloğulları halkı, Başkan Çerçioğlu’na pankartla teşekkür etti. Vatandaşlar hazırladıkları pankartta; “Mahallemize içme suyu arıtma tesisi yaparak sağlıklı içme suyuna kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

3 adet yeni arıtma tesisi daha hazır

İl genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde içme suyu arıtma tesisi yapımını sürdüren ekipler önümüzdeki günlerde çalışmaları tamamlanmak üzere olan Efeler ilçesi Gölhisar, Armutlu ve Şahnalı Mahallelerinde 3 yeni tesisi daha hizmete sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.