Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel öğrencilere özel sınıf

EĞİTİM 22.04.2019 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3964+ kez okundu.
 

Özel öğrencilere özel sınıf

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ‘Hami Projesi’ kapsamında, Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim uygulama sınıfı oluşturdu.

AYDIN- Uygulama sınıfının açılış kurdelesini sınıfın sahibi özel öğrenciler kesti. Özel öğrencilere bir de sürpriz yapan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, çocuklara oyuncak hediye ederek yüzlerini güldürdü. Çocuklara hediyelerini okulun kurucu üyesi Aslı Kavaklı sundu. Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Aile Birliği’nin de katkılarıyla oluşturulan uygulama sınıfında oturma odası, yemek odası ve yatak odasında çocuklar,  günlük yaşam becerilerini öğrenmesi, eve misafir geldiğinde nasıl karşılanacağı, nevresim değiştirmesi, kıyafetlerini katlayıp dolaba yerleştirmesi, yemek masasında kendi başına yemek yiyebilmesi ve nasıl oturup kalkılacağı hakkında eğitim alacak. Açılışta konuşan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, ‘’Hami projesi kapsamında işbirliği yaptığımız Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda çok güzel bir çalışmaya imza attık. Öğrencilerimiz, kendilerinin yaptıkları kermes gelirleri ve okul aile birliği desteğiyle özel eğitim öğrencileri için uygulama odası oluşturdular. Sevgi ve gönüllülük temel değerlerimizdir. Bir beklenti içinde olmadan yardım etmek dünyanın en güzel hissidir. Tek amacımız daha fazla mal, mülk edinmek olmadığını, sınav kazanmaktan hayatta daha önemli şeyler olduğunu göstermeye çalışmak. Kavaklı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’ne ve öğrencilerime çok teşekkür ederim. Hayatın içinde oldukları için onlarla gurur duyuyorum’’ dedi. Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ergin Bilgin ise, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Üyesi Aslı Kavaklı’ya, Müdür Süleyman Çokay ve Okul Aile Birliği’ne teşekkürlerini bildirdi.
Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ‘Hami Projesi’ kapsamında, Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim uygulama sınıfı oluşturdu.

AYDIN- Uygulama sınıfının açılış kurdelesini sınıfın sahibi özel öğrenciler kesti. Özel öğrencilere bir de sürpriz yapan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, çocuklara oyuncak hediye ederek yüzlerini güldürdü. Çocuklara hediyelerini okulun kurucu üyesi Aslı Kavaklı sundu. Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Aile Birliği’nin de katkılarıyla oluşturulan uygulama sınıfında oturma odası, yemek odası ve yatak odasında çocuklar,  günlük yaşam becerilerini öğrenmesi, eve misafir geldiğinde nasıl karşılanacağı, nevresim değiştirmesi, kıyafetlerini katlayıp dolaba yerleştirmesi, yemek masasında kendi başına yemek yiyebilmesi ve nasıl oturup kalkılacağı hakkında eğitim alacak.

Açılışta konuşan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, ‘’Hami projesi kapsamında işbirliği yaptığımız Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda çok güzel bir çalışmaya imza attık. Öğrencilerimiz, kendilerinin yaptıkları kermes gelirleri ve okul aile birliği desteğiyle özel eğitim öğrencileri için uygulama odası oluşturdular. Sevgi ve gönüllülük temel değerlerimizdir. Bir beklenti içinde olmadan yardım etmek dünyanın en güzel hissidir. Tek amacımız daha fazla mal, mülk edinmek olmadığını, sınav kazanmaktan hayatta daha önemli şeyler olduğunu göstermeye çalışmak. Kavaklı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’ne ve öğrencilerime çok teşekkür ederim. Hayatın içinde oldukları için onlarla gurur duyuyorum’’ dedi.

Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ergin Bilgin ise, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Üyesi Aslı Kavaklı’ya, Müdür Süleyman Çokay ve Okul Aile Birliği’ne teşekkürlerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.