Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel öğrencilerden Nazilli protokolüne yeni yıl ziyareti

EĞİTİM 03.01.2018 - 11:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3566+ kez okundu.
 

Özel öğrencilerden Nazilli protokolüne yeni yıl ziyareti

Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okulu Öğrencileri Nazilli İlçe Protokolü üyelerinin yeni yılını özel olarak hazırladıkları hediyelerle kutladı.

AYDIN - Öğrenciler karne gününde okullarına davet ettikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ten katılma sözü aldılar. Öğrenci Temsilcisi Aygül Sarıoğlu isimli öğrencinin davetini kırmayan idareciler karne törenine katılma sözü verdiler. Ziyaretlere Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Ali İhsan Şahin, Figen Karıncalı ve Aslı Gencer Tunçyürek ile birlikte okul öğrencileri Mustafa Karakaya, Aliye Miray Aytan ve Öğrenci Temsilcisi Aygül Sarıoğlu isimli öğrencilerimiz katıldı. Bizlerin sürekli yanında olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’e ulaştırmak ve hem sömestri karnesi gününde okulumuza davet etmek hem de yeni yıl mesajımızı iletmek için ziyaretler gerçekleştirdik. Değerli idarecilerimizin yeni yılını çocuklarımızın gözüyle hazırlanmış kartlarla kutlamış olduk. Çocuklarımıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ettik ve önümüzdeki yıllarda da bu desteklerin sürmesini diledik. Bun yanı sıra da çocuklarımızın ve okulumuzun farkındalığını artırmak istedik. Okulumuzun ilçemiz başta olma üzere bölgede tanınmasını istiyoruz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, yaptığı konuşmada, “Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okulumuzun değerli müdürü, öğretmen arkadaşlarımız ve sevgili öğrencilerimizin ziyareti beni çok mutlu etti. Yeni yılımızı kutlama nezaketinde bulunduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de gözlerinden öpüyorum. 2018’in ilk mesai gününde sizlerden almış olduğumuz bu hediye çok anlamlı ve çok önemli. Geçen yıl da aynı şekilde ziyaret ederek beni çok mutlu etmiştiniz. Yeni yıl sizler için de güzellikle getirsin. Arzu ettiğiniz, umduğunuz güzelliklere kavuşmanızı diliyorum. Bu güzelliğe öder olan rehberlik eden değerli öğretmen ve idarecimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Kaymakam İbrahim Küçük de ziyaretlerinden, hediyelerinden ve davetlerinden dolayı öğrencilere çok teşekkür etti.
Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okulu Öğrencileri Nazilli İlçe Protokolü üyelerinin yeni yılını özel olarak hazırladıkları hediyelerle kutladı.

AYDIN - Öğrenciler karne gününde okullarına davet ettikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ten katılma sözü aldılar. Öğrenci Temsilcisi Aygül Sarıoğlu isimli öğrencinin davetini kırmayan idareciler karne törenine katılma sözü verdiler. Ziyaretlere Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Ali İhsan Şahin, Figen Karıncalı ve Aslı Gencer Tunçyürek ile birlikte okul öğrencileri Mustafa Karakaya, Aliye Miray Aytan ve Öğrenci Temsilcisi Aygül Sarıoğlu isimli öğrencilerimiz katıldı.

Bizlerin sürekli yanında olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’e ulaştırmak ve hem sömestri karnesi gününde okulumuza davet etmek hem de yeni yıl mesajımızı iletmek için ziyaretler gerçekleştirdik. Değerli idarecilerimizin yeni yılını çocuklarımızın gözüyle hazırlanmış kartlarla kutlamış olduk. Çocuklarımıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ettik ve önümüzdeki yıllarda da bu desteklerin sürmesini diledik. Bun yanı sıra da çocuklarımızın ve okulumuzun farkındalığını artırmak istedik. Okulumuzun ilçemiz başta olma üzere bölgede tanınmasını istiyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, yaptığı konuşmada, “Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okulumuzun değerli müdürü, öğretmen arkadaşlarımız ve sevgili öğrencilerimizin ziyareti beni çok mutlu etti. Yeni yılımızı kutlama nezaketinde bulunduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de gözlerinden öpüyorum. 2018’in ilk mesai gününde sizlerden almış olduğumuz bu hediye çok anlamlı ve çok önemli. Geçen yıl da aynı şekilde ziyaret ederek beni çok mutlu etmiştiniz. Yeni yıl sizler için de güzellikle getirsin. Arzu ettiğiniz, umduğunuz güzelliklere kavuşmanızı diliyorum. Bu güzelliğe öder olan rehberlik eden değerli öğretmen ve idarecimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Kaymakam İbrahim Küçük de ziyaretlerinden, hediyelerinden ve davetlerinden dolayı öğrencilere çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.