Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

EĞİTİM 03.06.2018 - 14:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3230+ kez okundu.
 

Özel öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren Nazilli Özel Eğitim, Mesleki Eğitim Merkezi 2017-2018 dönem mezunlarını uğurladı. 8 öğrencinin mezun olduğu törende öğrenci velileri ve öğretmenler duygulu anlar yaşadı.

AYDIN- Nazilli Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftarlı mezuniyet töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Sade bir tören olmasına rağmen büyük ilgi gören törende mezuniyet sevinci yaşayan 8 öğrenci en güzel kıyafetlerini giyerek aileleri ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Öğrenim süreleri boyunca öğrencileri ile adeta bir aile olduklarını ifade eden öğretmenler, tören süresince mezun öğrencileri ile doyasıya eğlenerek dans ettiler. Duygusal anların da sık sık yaşandığı törende konuşan Okul Müdürü Hakan Bay, “2018 yılı mezuniyet törenimizi muhteşem bir törenle gerçekleştirdik. Mezun öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarının gönüllerince olmasını diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi. Bay, konuşmasına, “Geçen dört yılda öğrencilerimiz bizlerden hayatı öğrendi. Her biri mezun olarak hayata atıldığında elinde bir işi olacak. Hayata daha sıkı bağlanacaklar. Velilerinin de özverisi, desteği ile bu özel çocuklarımızın hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırabilmek bizlere büyük onur verdi. Zaman zaman hüzünlendik, mutlu olduk, sevindik ve dört yılı dolu dolu yaşadık. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonrası gönlünüzce olur" diye devam etti. Öğretmenleri ile büyük coşku yaşadılar Törende bir konuşma yapan 12-A sınıf öğretmeni Dilek Sudagezer, mezun öğrencileri ile ilgili duygularını dile getirdi. Mezun öğrenciler adına konuşan Mehmet Yılmaz isimli öğrenci de öğretmenlerine ve ailelere teşekkür etti. Okulun mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından 12. Sınıf öğrencileri bayrağı 11. Sınıf öğrencilerine teslim etti. Mezun öğrenciler öğretmenlerinin eşliğinde tek tek sahneye gelerek mezuniyet belgelerini ve hediyelerini aldı. Mezuniyet pastası kesiminin ardından mezun öğrenciler geleneksel kep atma töreninde de büyük heyecan yaşadı. Toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra öğrenciler gece yarısına kadar canlı müzik eşliğinde eğlenceye doydu.
Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren Nazilli Özel Eğitim, Mesleki Eğitim Merkezi 2017-2018 dönem mezunlarını uğurladı. 8 öğrencinin mezun olduğu törende öğrenci velileri ve öğretmenler duygulu anlar yaşadı.

AYDIN- Nazilli Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftarlı mezuniyet töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Sade bir tören olmasına rağmen büyük ilgi gören törende mezuniyet sevinci yaşayan 8 öğrenci en güzel kıyafetlerini giyerek aileleri ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Öğrenim süreleri boyunca öğrencileri ile adeta bir aile olduklarını ifade eden öğretmenler, tören süresince mezun öğrencileri ile doyasıya eğlenerek dans ettiler.

Duygusal anların da sık sık yaşandığı törende konuşan Okul Müdürü Hakan Bay, “2018 yılı mezuniyet törenimizi muhteşem bir törenle gerçekleştirdik. Mezun öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarının gönüllerince olmasını diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi. Bay, konuşmasına, “Geçen dört yılda öğrencilerimiz bizlerden hayatı öğrendi. Her biri mezun olarak hayata atıldığında elinde bir işi olacak. Hayata daha sıkı bağlanacaklar. Velilerinin de özverisi, desteği ile bu özel çocuklarımızın hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırabilmek bizlere büyük onur verdi. Zaman zaman hüzünlendik, mutlu olduk, sevindik ve dört yılı dolu dolu yaşadık. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonrası gönlünüzce olur" diye devam etti.

Öğretmenleri ile büyük coşku yaşadılar

Törende bir konuşma yapan 12-A sınıf öğretmeni Dilek Sudagezer, mezun öğrencileri ile ilgili duygularını dile getirdi. Mezun öğrenciler adına konuşan Mehmet Yılmaz isimli öğrenci de öğretmenlerine ve ailelere teşekkür etti. Okulun mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından 12. Sınıf öğrencileri bayrağı 11. Sınıf öğrencilerine teslim etti. Mezun öğrenciler öğretmenlerinin eşliğinde tek tek sahneye gelerek mezuniyet belgelerini ve hediyelerini aldı. Mezuniyet pastası kesiminin ardından mezun öğrenciler geleneksel kep atma töreninde de büyük heyecan yaşadı. Toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra öğrenciler gece yarısına kadar canlı müzik eşliğinde eğlenceye doydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.