Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel Harekatlar sınır ötesi Operasyonunda !

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.09.2015 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3107+ kez okundu.
 

Özel Harekatlar sınır ötesi Operasyonunda !

Dağlıca' da Özel Kuvvetlerden sınır ötesi operasyon

DHA’ nın abonelerine geçtiği habere göre, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen ve 16 askerin şehit olduğu saldırının ardından Özel Kuvvetlere ait 2 tabur karadan, Kuzey Irak'a kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için sıcak takip kapsamında, kısa süreli sınır ötesi operasyon gerçekleştirdi. Bölgedeki operasyonlara 8 Jandarma Özel Harekat Timi ve Özel Kuvvetlere ait 2 tabur katıldı. Savaş uçakları sınıra yöneldi Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde hava hareketliliği yaşanıyor. Türk savaş uçakları, PKK kamplarına yöneldi Uçakların Hakurk, Hınere, Avaşin, Basyan, Kanireş, Gare ve Şerhidan kamplarını vuruyor.    
Dağlıca' da Özel Kuvvetlerden sınır ötesi operasyon

DHA’ nın abonelerine geçtiği habere göre, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen ve 16 askerin şehit olduğu saldırının ardından Özel Kuvvetlere ait 2 tabur karadan, Kuzey Irak'a kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için sıcak takip kapsamında, kısa süreli sınır ötesi operasyon gerçekleştirdi.

Bölgedeki operasyonlara 8 Jandarma Özel Harekat Timi ve Özel Kuvvetlere ait 2 tabur katıldı.
Savaş uçakları sınıra yöneldi Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde hava hareketliliği yaşanıyor.

Türk savaş uçakları, PKK kamplarına yöneldi

Uçakların Hakurk, Hınere, Avaşin, Basyan, Kanireş, Gare ve Şerhidan kamplarını vuruyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.