Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel Başak Koleji’nden sosyal hizmet

EĞİTİM 26.10.2016 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2230+ kez okundu.
 

Özel Başak Koleji’nden sosyal hizmet

Aydın Özel Başak Koleji ile Wonderpark Oyun ve Cafe arasında hizmet sözleşmesi imzalandı.

AYDIN- Aydın Özel Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ile Wonderpark Oyun ve Cafe işletme sahibi Hülya Metin'in katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti. Sağlanan işbirliği sayesinde Aydın Başak Koleji personeli ve öğrencileri ile aileleri için Wonderpark Oyun ve Cafe işletmesi, sunulacak oyun, ikram, özel gün partilerinde yıl boyunca yüzde 15 indirim uygulayacak.
Aydın Özel Başak Koleji ile Wonderpark Oyun ve Cafe arasında hizmet sözleşmesi imzalandı.

AYDIN- Aydın Özel Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ile Wonderpark Oyun ve Cafe işletme sahibi Hülya Metin'in katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti.

Sağlanan işbirliği sayesinde Aydın Başak Koleji personeli ve öğrencileri ile aileleri için Wonderpark Oyun ve Cafe işletmesi, sunulacak oyun, ikram, özel gün partilerinde yıl boyunca yüzde 15 indirim uygulayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.