Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel Aydın Bilgi Anaokulu'ndan bayram eğlencesi

GENEL 24.04.2019 - 14:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4506+ kez okundu.
 

Özel Aydın Bilgi Anaokulu'ndan bayram eğlencesi

Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 2018-19 Eğitim Öğretim yılının yorgunluğunu, Akarsu Park’ta düzenlenen geceyle attı. Muhteşem gecede gurur, mutluluk ve duygu dolu anlar bir arada yaşandı.

AYDIN- Özel Aydın Bilgi Eğitim Kurumları’na bağlı ve 2018-19 Eğitim Öğretim yılında hizmete başlayan Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Eğlenceye Özel Aydın Bilgi Anaokulu kurucuları Argun Budanur, Levent Dönmez, Gülsevin Tufan Çetinkaya ve Aysun Kaplan katıldı. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen gece sürpriz etkinliklerle adeta görsel şova dönüştü.  UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI Her günü önemini anlamına uygun kutlayan Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı. Veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle yemekte buluşan Bilgi Anaokulu, hem bayramı coşkuyla kutladı, hem de kendi öğretmenlerine teşekkür yemeği verip, küçük hediyelerle 6 yaş öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı. Eğlenceli ve aynı zamanda duygusal bir gece geçiren veliler ve öğrenciler gecenin sonunda büyük mutluluk yaşadı. Unutulmaz anların yaşandığı gecede, ilk dansı anne ve oğulları, baba ve kızları yaptı. 23 Nisan şarkısı eşliğinde çocuklar görsel bir şovla, Mustafa Kemal Atatürk‘ün büyük bayrağının altında sahneye gelirken, alkış tufanı içinde gurur dolu anlar yaşandı. Dans gösterileri ve pasta kesimiyle eğlence devam ederken, gecenin finali tüm öğrenciler ve velilerle birlikte 10.Yıl Marşı eşliğinde coşkulu bir şekilde yapıldı. “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Gecenin sonunda konuşma yapan Özel Aydın Bilgi Anaokulu Kurucularından Aysun Kaplan, “Güzel bir geceyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık, hem de yılsonu yorgunluğumuzu attık. Bu güzel gecede hem velilerimizi, hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi mutlu etmiş olduk. Biz Özel Aydın Bilgi Anaokulu olarak büyük bir aileyiz. Deneyimli, vicdanlı, sevgi dolu ve enerjik bir ekiple çalışmamız, ortaya mükemmel sonuçlar çıkartıyor. Her şey çocuklarımızın yüreğine dokunabilmek ve onları mutlu edebilmek için. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte unutulmaz bir gece yaşadık” ifadelerini kullandı.
Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 2018-19 Eğitim Öğretim yılının yorgunluğunu, Akarsu Park’ta düzenlenen geceyle attı. Muhteşem gecede gurur, mutluluk ve duygu dolu anlar bir arada yaşandı.

AYDIN- Özel Aydın Bilgi Eğitim Kurumları’na bağlı ve 2018-19 Eğitim Öğretim yılında hizmete başlayan Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Eğlenceye Özel Aydın Bilgi Anaokulu kurucuları Argun Budanur, Levent Dönmez, Gülsevin Tufan Çetinkaya ve Aysun Kaplan katıldı. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen gece sürpriz etkinliklerle adeta görsel şova dönüştü. 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI

Her günü önemini anlamına uygun kutlayan Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı. Veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle yemekte buluşan Bilgi Anaokulu, hem bayramı coşkuyla kutladı, hem de kendi öğretmenlerine teşekkür yemeği verip, küçük hediyelerle 6 yaş öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı. Eğlenceli ve aynı zamanda duygusal bir gece geçiren veliler ve öğrenciler gecenin sonunda büyük mutluluk yaşadı. Unutulmaz anların yaşandığı gecede, ilk dansı anne ve oğulları, baba ve kızları yaptı. 23 Nisan şarkısı eşliğinde çocuklar görsel bir şovla, Mustafa Kemal Atatürk‘ün büyük bayrağının altında sahneye gelirken, alkış tufanı içinde gurur dolu anlar yaşandı. Dans gösterileri ve pasta kesimiyle eğlence devam ederken, gecenin finali tüm öğrenciler ve velilerle birlikte 10.Yıl Marşı eşliğinde coşkulu bir şekilde yapıldı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Gecenin sonunda konuşma yapan Özel Aydın Bilgi Anaokulu Kurucularından Aysun Kaplan, “Güzel bir geceyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık, hem de yılsonu yorgunluğumuzu attık. Bu güzel gecede hem velilerimizi, hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi mutlu etmiş olduk. Biz Özel Aydın Bilgi Anaokulu olarak büyük bir aileyiz. Deneyimli, vicdanlı, sevgi dolu ve enerjik bir ekiple çalışmamız, ortaya mükemmel sonuçlar çıkartıyor. Her şey çocuklarımızın yüreğine dokunabilmek ve onları mutlu edebilmek için. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte unutulmaz bir gece yaşadık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.