Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öz’den Aydınlılara çevre yolu müjdesi

SİYASET 31.03.2016 - 09:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3316+ kez okundu.
 

Öz’den Aydınlılara çevre yolu müjdesi

Projeyi yakından takip eden öz’ün girişimleri sonucu projede revizyon yapıldı

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Çevre Yolu'nun Haziran ayında tamamlanacağını müjdeleyerek, “Kazaların yaşanmaması için birleşme noktasına viyadük yapılacak. Aydın’ımıza hayırlı olsun” dedi. Aydın'a hizmet etmek için 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Abdurahman Öz, “Aydın-Denizli Otoyol’un bağlantısı olan ve 97 milyon liraya mal olacak çevreyolunun çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Normalde Aydın Çevre Yolu olarak bilinen Efeler ilçesinin güneyinden Denizli’ye doğru devam edecek olan otobanın doğu çıkışındaki çalışmalar hızla devam ediyor. Bugün giderek çalışmaları yerinde inceledik. Müteahhit firma ile de yaptığımız görüşmelerde inşaatın Haziran ayı sonuna doğru tamamlanacağı bilgisini aldık. İnşallah çevre yolu tamamlandığında Efeler ilçesindeki şehiriçi trafiği rahatlatılacak. Bunu tamamladığımızda bizim, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Astim Kavaşağına yaptığı alt geçidin boşuna olduğu yönündeki tezimiz de doğrulanmış olacak. Çalışmalar tamamlandığında AK Parti olarak Aydınımıza yeni bir hizmeti kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu. ÖZ’ÜN GİRİŞİMLERİYLE BİRLEŞME NOKTASINDA EK ÖNLEM ALINDI Aydın ile konuları TBMM ve Ankara’da yakinen takip ettiğini açıklayan Abdurrahman Öz, “Yaptığım incelemede Aydın Çevre Yolu’nun Aydın-Denizli karayoluna bağlandığı yerde kazaların yaşanmaması için ilave tedbir alınması gerektiğini tespit etmiştim. Önceden çevre yolu, karayoluna doğrudan bağlanıyordu. Ben 7 Haziran -1 Kasım tarihleri arasında projeyi Ankara’da bizzat takip ettim. Kazaların yaşanmaması için projede revizyon gerçekleştirildi. Bunun için burada ek önlem olarak viyadük yapılıyor. Bu projenin ihalesi de ayrıca yapıldı. Bağlantı noktası kazalar yaşanmayacak şekilde inşa edilecek. Müteahhit firma çalışmalarına başladı. İnşallah bu yolu kısa sürede tamamlayarak Aydınlıların kullanımına açacağız. Aydın’ımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Projeyi yakından takip eden öz’ün girişimleri sonucu projede revizyon yapıldı

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Çevre Yolu'nun Haziran ayında tamamlanacağını müjdeleyerek, “Kazaların yaşanmaması için birleşme noktasına viyadük yapılacak. Aydın’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Aydın'a hizmet etmek için 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Abdurahman Öz, “Aydın-Denizli Otoyol’un bağlantısı olan ve 97 milyon liraya mal olacak çevreyolunun çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Normalde Aydın Çevre Yolu olarak bilinen Efeler ilçesinin güneyinden Denizli’ye doğru devam edecek olan otobanın doğu çıkışındaki çalışmalar hızla devam ediyor. Bugün giderek çalışmaları yerinde inceledik. Müteahhit firma ile de yaptığımız görüşmelerde inşaatın Haziran ayı sonuna doğru tamamlanacağı bilgisini aldık. İnşallah çevre yolu tamamlandığında Efeler ilçesindeki şehiriçi trafiği rahatlatılacak. Bunu tamamladığımızda bizim, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Astim Kavaşağına yaptığı alt geçidin boşuna olduğu yönündeki tezimiz de doğrulanmış olacak. Çalışmalar tamamlandığında AK Parti olarak Aydınımıza yeni bir hizmeti kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu.

ÖZ’ÜN GİRİŞİMLERİYLE BİRLEŞME NOKTASINDA EK ÖNLEM ALINDI

Aydın ile konuları TBMM ve Ankara’da yakinen takip ettiğini açıklayan Abdurrahman Öz, “Yaptığım incelemede Aydın Çevre Yolu’nun Aydın-Denizli karayoluna bağlandığı yerde kazaların yaşanmaması için ilave tedbir alınması gerektiğini tespit etmiştim. Önceden çevre yolu, karayoluna doğrudan bağlanıyordu. Ben 7 Haziran -1 Kasım tarihleri arasında projeyi Ankara’da bizzat takip ettim. Kazaların yaşanmaması için projede revizyon gerçekleştirildi. Bunun için burada ek önlem olarak viyadük yapılıyor. Bu projenin ihalesi de ayrıca yapıldı. Bağlantı noktası kazalar yaşanmayacak şekilde inşa edilecek. Müteahhit firma çalışmalarına başladı. İnşallah bu yolu kısa sürede tamamlayarak Aydınlıların kullanımına açacağız. Aydın’ımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.