Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özdemir: Sayın Vekil Lütfen sus artık

SİYASET 30.09.2020 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3455+ kez okundu.
 

Özdemir: Sayın Vekil Lütfen sus artık

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Ak Parti Aydın Milletvekili, MKYK Üyesi Metin Yavuz'a "Sayın Vekil Lütfen sus artık" diye seslendi.

AYDIN - Ayşe Özdemir yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Kıymetli Aydınlılar, Sevgili Kadınlar, Günlerdir; Tüm Türkiye’nin ve özellikle de kadınların; kınadığı, ayıpladığı, özür dilemeye davet ettiği, sözlerin sahibi milletvekili yine konuşmuş. Aslında konuştukça batıyor, çırpındıkça gömülüyor. Sayın Vekil; Anlamadığın veya algılayamadığın şey şu; senin zihniyetinle, bizimkisi birbirlerinden çok farklı... Değer yargılarımız, gün ile gece kadar farklı... Dağlar kadar farklı... Senin hayata nasıl bir pencereden baktığını, biz tüm ülke yek vücud olduk ama anlayamadık... Tüm Türkiye seni ayıpladı farkında değilsin... Özür dilemenin, ne hata işlersen işle erdemli bir davranış olduğunun ise ya idrak edememişsin ya da kibrin tüm melekelerinin önüne geçmiş... Lütfen sus artık; En azından kuracağın ilk cümle, bir “özür” ifadesi olana dek sus!.."
CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Ak Parti Aydın Milletvekili, MKYK Üyesi Metin Yavuz'a "Sayın Vekil Lütfen sus artık" diye seslendi.

AYDIN - Ayşe Özdemir yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Kıymetli Aydınlılar,

Sevgili Kadınlar,

Günlerdir; Tüm Türkiye’nin ve özellikle de kadınların; kınadığı, ayıpladığı, özür dilemeye davet ettiği, sözlerin sahibi milletvekili yine konuşmuş.

Aslında konuştukça batıyor, çırpındıkça gömülüyor.

Sayın Vekil;

Anlamadığın veya algılayamadığın şey şu; senin zihniyetinle, bizimkisi birbirlerinden çok farklı...

Değer yargılarımız, gün ile gece kadar farklı... Dağlar kadar farklı...

Senin hayata nasıl bir pencereden baktığını, biz tüm ülke yek vücud olduk ama anlayamadık...

Tüm Türkiye seni ayıpladı farkında değilsin... Özür dilemenin, ne hata işlersen işle erdemli bir davranış olduğunun ise ya idrak edememişsin ya da kibrin tüm melekelerinin önüne geçmiş...

Lütfen sus artık;

En azından kuracağın ilk cümle, bir “özür” ifadesi olana dek sus!.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.