Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özdemir: Kazansaydık çok daha iyi olacaktı

SPOR 15.11.2016 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2985+ kez okundu.
 

Özdemir: Kazansaydık çok daha iyi olacaktı

İki maçlık yenilginin ardından Eyüp deplasmanından bir puanla dönen Aydınspor 1923, kaçan puanlara üzülürken Eyüp maçını değerlendiren siyah beyazlıların Teknik Direktörü Göksel Özdemir, “Deplasmanda alınan bir puan kâr gibi gözükse de üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz” dedi.

AYDIN- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, ligin 12. Haftasında konuk olduğu Eyüpspor ile 1-1 berabere kalıp bir puan alsa da puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Oynadığı son 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Efe, kupa maçının ardından yaşadığı çöküş devam ediyor. Eyüp deplasmanından aldığı bir puanı kar olarak görse de Efe, ligin alt sıralarından kurtulmak için ümidini gelecek haftalara bıraktı. Eyüp’te galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Göksel Özdemir ise alınan bir puanı Etimesgut maçı için morale çevirmeye çalışacaklarını kaydetti. “Üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz” İyi oynadıkları maçtan bir puan aldıkları için üzgün olduklarını kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, şunları söyledi: “Üç puan için gittiğimiz bir maçtı. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama bir önceki haftaya göre baktığımızda özellikle maçın ilk 45 dakikasında daha fazla pozisyon ürettiğimiz ve kazanmak istediğimiz bir maçtı. Bu esnada sadece bir gollük skor üretebildik. İkiyi, üçü ve dördü bulacağımız pozisyonları kullanamadık. Duran toptan da bir gol yiyince devre arasına 1-1’lik skorla girdik. İkinci yarıda da hem bizim hem de rakibin önemli pozisyonları vardı. Sonuç itibariyle maç 1-1 bitti. Deplasmanda alınan bir puan kâr gibi gözükse de üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz. Oynanan ve girilen pozisyonlara baktığımızda üç puan almak çok daha iyi olacaktı. İki maçlık mağlubiyet trafiğinden sonra bu deplasmanda alınmış bir puan Etimesgut maçı için morale nasıl dönüştürülebilir onun hesabı içindeyiz. En azından Etimesgut maçına biraz daha moralli bakıyoruz. Kazansaydık çok daha iyi olacaktı.”
İki maçlık yenilginin ardından Eyüp deplasmanından bir puanla dönen Aydınspor 1923, kaçan puanlara üzülürken Eyüp maçını değerlendiren siyah beyazlıların Teknik Direktörü Göksel Özdemir, “Deplasmanda alınan bir puan kâr gibi gözükse de üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz” dedi.

AYDIN- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, ligin 12. Haftasında konuk olduğu Eyüpspor ile 1-1 berabere kalıp bir puan alsa da puan kaybı yaşamaya devam ediyor.

Oynadığı son 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Efe, kupa maçının ardından yaşadığı çöküş devam ediyor. Eyüp deplasmanından aldığı bir puanı kar olarak görse de Efe, ligin alt sıralarından kurtulmak için ümidini gelecek haftalara bıraktı. Eyüp’te galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Göksel Özdemir ise alınan bir puanı Etimesgut maçı için morale çevirmeye çalışacaklarını kaydetti.

“Üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz”

İyi oynadıkları maçtan bir puan aldıkları için üzgün olduklarını kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, şunları söyledi:

“Üç puan için gittiğimiz bir maçtı. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama bir önceki haftaya göre baktığımızda özellikle maçın ilk 45 dakikasında daha fazla pozisyon ürettiğimiz ve kazanmak istediğimiz bir maçtı. Bu esnada sadece bir gollük skor üretebildik. İkiyi, üçü ve dördü bulacağımız pozisyonları kullanamadık.

Duran toptan da bir gol yiyince devre arasına 1-1’lik skorla girdik. İkinci yarıda da hem bizim hem de rakibin önemli pozisyonları vardı. Sonuç itibariyle maç 1-1 bitti. Deplasmanda alınan bir puan kâr gibi gözükse de üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz.

Oynanan ve girilen pozisyonlara baktığımızda üç puan almak çok daha iyi olacaktı. İki maçlık mağlubiyet trafiğinden sonra bu deplasmanda alınmış bir puan Etimesgut maçı için morale nasıl dönüştürülebilir onun hesabı içindeyiz. En azından Etimesgut maçına biraz daha moralli bakıyoruz. Kazansaydık çok daha iyi olacaktı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.