Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÖZCAN ve ARSLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

MAGAZİN 21.07.2020 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 9517+ kez okundu.
 

ÖZCAN ve ARSLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Aydın’da Korona Virüsten dolayı ertelenen düğünler, yapılmaya devam ediyor.

AYDIN - SAĞLIK-SEN Aydın Şube Başkan Yardımcısı Erden Özcan-Meryem Özcan çiftinin biricik kızı Meren Şeyma Özcan, Hediye-Yahya Arslan çiftinin oğlu Hüseyin Arslan ile AYMİRA Hotel &Spa Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştirdi. AYMİRA Hotel&Spa Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde AK Parti 25. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın İl Sağlık Eski Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, SAĞLIK-SEN Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Erzurumlular Dernek Başkanı Ethem Yeşilyurt, Aydın Gençlik Spor Eski İl Müdürü Bekir Çeker, Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, Sağlık Camiası ve çok sayıda davetli katıldı. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen düğünde, mutluluğu gözlerinden okunan Baba Erdem Özcan, “Biricik kızımız Meren’i gelin ettik. Allah bize bu mutluluğu nasip etti. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi şahsım, eşim ve kızım adına sunuyorum, bizim bu mutlu anımızı ölümsüzleştiren VALE Fotoğrafçılık Kürşat Aytaç ve eşine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Biz de Yeni Ufuk ve Kent Sokakları Gazeteleri Yazı Ailesi olarak genç çifte sağlık, mutluluk ve hayırlı ömür diler, her iki aileyi tebrik ediyoruz.
Aydın’da Korona Virüsten dolayı ertelenen düğünler, yapılmaya devam ediyor.

AYDIN - SAĞLIK-SEN Aydın Şube Başkan Yardımcısı Erden Özcan-Meryem Özcan çiftinin biricik kızı Meren Şeyma Özcan, Hediye-Yahya Arslan çiftinin oğlu Hüseyin Arslan ile AYMİRA Hotel &Spa Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştirdi.

AYMİRA Hotel&Spa Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde AK Parti 25. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın İl Sağlık Eski Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, SAĞLIK-SEN Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Erzurumlular Dernek Başkanı Ethem Yeşilyurt, Aydın Gençlik Spor Eski İl Müdürü Bekir Çeker, Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, Sağlık Camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen düğünde, mutluluğu gözlerinden okunan Baba Erdem Özcan, “Biricik kızımız Meren’i gelin ettik. Allah bize bu mutluluğu nasip etti.

Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi şahsım, eşim ve kızım adına sunuyorum, bizim bu mutlu anımızı ölümsüzleştiren VALE Fotoğrafçılık Kürşat Aytaç ve eşine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Biz de Yeni Ufuk ve Kent Sokakları Gazeteleri Yazı Ailesi olarak genç çifte sağlık, mutluluk ve hayırlı ömür diler, her iki aileyi tebrik ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.