Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özcan’ı örnek alan 70 genç ‘İYİ’ oldu

SİYASET 21.06.2020 - 01:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4033+ kez okundu.
 

Özcan’ı örnek alan 70 genç ‘İYİ’ oldu

Nazilli’de geneli esnaf olarak iş hayatında aktif olan 18 ila 31 yaş arasındaki 70 genç, İYİ Partili oldu.

NAZİLLİ - Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çalışmalarını örnek aldıklarını belirterek İYİ Parti’ye katıldıklarını ifade eden gençler Nazilli Belediyesi Hangar Cafe Restoranda gerçekleştirdikleri tanışma buluşmasında Başkan Özcan’ı meşalelerle karşıladı. Nazilli’de esnaflık yapan Onur Tosun ve Özgür Soğuksu’nun öncülüğünde Hangar Cafe Restorant'ta gerçekleşen tanışma ve dayanışma buluşmasına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan eşliğinde İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Parti Sekreteri İlhami Karakoç, Gençlik Politikaları Başkanı Yılmaz Eryılmaz ve parti sözcüsü Gamze Gül Çağlayan da katıldı. Hangar Cafe Bahçesinde gençler tarafından meşalelerle karşılanan Başkan Özcan karşılaştığı manzara karşısında çok duygulandığını belirterek ; "Allah razı olsun hepinizden. Bugün çok büyük bir emekle, çok güzel bir gençlik kitlesi oluşturulmuş. İYİ Gençlerle, gençlik buluşması oldu. Güçlü bir yürek, kuvvetli bir yürek, bu güzel düşüncelerinizle siyasete yeni bir tohum atıldı. İnşallah bu desteğinizle atılan bu tohum çok güzel yerlere ve daha büyük noktalara gidecektir. Bütün arkadaşlarıma teşviklerinden ve sizlerin katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana güvenerek ortaya koyduğunuz bu irade için, katılımınız için çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımızın da bu sohbetimizden haberi olunca çok mutlu oldu ve selamlarını iletti. Çok teşekkür ediyorum, bizlere umut oldunuz ve bizlere moral verdiniz. Allah razı olsun hepinizden. Çok teşekkür ediyorum" dedi. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çalışmalarından duydukları memnuniyet dolayı kendisini örnek alarak İYİ Parti’de siyaset yapma kararı aldıklarını belirten gençleri tebrik etti.   Gençler ile birlikte güzel işler yapacaklarını ve hatta Nazilli'nin kaderinde ve ülkenin kaderinde görevler alacak, roller üstlenecek siyasetçilerinde aralarından çıkacağına emin olduğunu ifade eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, "Böylesine güzel, böylesine ışıl ışıl gözleri parlayan ve böylesine siyasete ilk kez adım atan gençleri karşımda görmekten dolayı hem onur hem de mutluluk duyuyorum. Bu gençliğin, Sayın Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'a verdiği anlamlı destek ve partimize yönelik bu teveccühleri bizim için çok kıymetli. Bu buluşmamız hem tanışma hem birlikte olma ve hem de kaynaşma atmosferinde olması de bizleri mutlu etti. Bundan sonraki süreçte sizlerin de bizlerle birlikte olmanızda ki büyük güçle hem Nazilli'nin hem de Türkiye'nin kaderinde çok etkin olacağımız bir dönemin başlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Nazilli’de geneli esnaf olarak iş hayatında aktif olan 18 ila 31 yaş arasındaki 70 genç, İYİ Partili oldu.

NAZİLLİ - Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çalışmalarını örnek aldıklarını belirterek İYİ Parti’ye katıldıklarını ifade eden gençler Nazilli Belediyesi Hangar Cafe Restoranda gerçekleştirdikleri tanışma buluşmasında Başkan Özcan’ı meşalelerle karşıladı.

Nazilli’de esnaflık yapan Onur Tosun ve Özgür Soğuksu’nun öncülüğünde Hangar Cafe Restorant'ta gerçekleşen tanışma ve dayanışma buluşmasına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan eşliğinde İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Parti Sekreteri İlhami Karakoç, Gençlik Politikaları Başkanı Yılmaz Eryılmaz ve parti sözcüsü Gamze Gül Çağlayan da katıldı.

Hangar Cafe Bahçesinde gençler tarafından meşalelerle karşılanan Başkan Özcan karşılaştığı manzara karşısında çok duygulandığını belirterek ; "Allah razı olsun hepinizden. Bugün çok büyük bir emekle, çok güzel bir gençlik kitlesi oluşturulmuş. İYİ Gençlerle, gençlik buluşması oldu. Güçlü bir yürek, kuvvetli bir yürek, bu güzel düşüncelerinizle siyasete yeni bir tohum atıldı. İnşallah bu desteğinizle atılan bu tohum çok güzel yerlere ve daha büyük noktalara gidecektir. Bütün arkadaşlarıma teşviklerinden ve sizlerin katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana güvenerek ortaya koyduğunuz bu irade için, katılımınız için çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımızın da bu sohbetimizden haberi olunca çok mutlu oldu ve selamlarını iletti. Çok teşekkür ediyorum, bizlere umut oldunuz ve bizlere moral verdiniz. Allah razı olsun hepinizden. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çalışmalarından duydukları memnuniyet dolayı kendisini örnek alarak İYİ Parti’de siyaset yapma kararı aldıklarını belirten gençleri tebrik etti.   Gençler ile birlikte güzel işler yapacaklarını ve hatta Nazilli'nin kaderinde ve ülkenin kaderinde görevler alacak, roller üstlenecek siyasetçilerinde aralarından çıkacağına emin olduğunu ifade eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, "Böylesine güzel, böylesine ışıl ışıl gözleri parlayan ve böylesine siyasete ilk kez adım atan gençleri karşımda görmekten dolayı hem onur hem de mutluluk duyuyorum. Bu gençliğin, Sayın Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'a verdiği anlamlı destek ve partimize yönelik bu teveccühleri bizim için çok kıymetli. Bu buluşmamız hem tanışma hem birlikte olma ve hem de kaynaşma atmosferinde olması de bizleri mutlu etti. Bundan sonraki süreçte sizlerin de bizlerle birlikte olmanızda ki büyük güçle hem Nazilli'nin hem de Türkiye'nin kaderinde çok etkin olacağımız bir dönemin başlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.