Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özcan Deniz’de kusur bulamadım

DÜNYA 05.02.2015 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3424+ kez okundu.
 

Özcan Deniz’de kusur bulamadım

Başarılı oyuncu Esra Sönmezer, yoğun koşuşturması yanında film piyasasında neler oluyor diye takip etmekten de geri kalmıyor.

Özcan Deniz’in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu “Sevimli ve Tehlikeli” isimli sinema filminin gala gecesine katılan Sönmezer, “İlk 15 dakikasında salonu terk etmediğim ender filmlerden ”dedi. Özcan Deniz’in bu filmde aşka bakışına hayran kaldığını da ifade eden Esra Sönmezer “Sunduğum TV programları ve dobra dobra açıklamalarım dolayısıyla adım sivri dilliye çıktı. Alın işte Sezar’ın hakkı Sezar’a mutlaka izlenmeli, Özcan Deniz’in aşka kattığı heyecan ve eğlenceli yorumu,kendisini her yapımında ne kadar geliştirdiğini de gösteriyor” dedi. Başrollerini Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan ve Türkan Kılıç’ın paylaştığı “Sevimli ve Tehlikeli” isimli sinema filmi, oyuncuların başarısı yanında son dönem yönetmen yorumunun en çok hissedildiği ender yapımlardan olduğunu savunan sivri dilli Esra’dan tam not alan  bir yapım oldu.
Başarılı oyuncu Esra Sönmezer, yoğun koşuşturması yanında film piyasasında neler oluyor diye takip etmekten de geri kalmıyor.

Özcan Deniz’in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu “Sevimli ve Tehlikeli” isimli sinema filminin gala gecesine katılan Sönmezer, “İlk 15 dakikasında salonu terk etmediğim ender filmlerden ”dedi.

Özcan Deniz’in bu filmde aşka bakışına hayran kaldığını da ifade eden Esra Sönmezer “Sunduğum TV programları ve dobra dobra açıklamalarım dolayısıyla adım sivri dilliye çıktı. Alın işte Sezar’ın hakkı Sezar’a mutlaka izlenmeli, Özcan Deniz’in aşka kattığı heyecan ve eğlenceli yorumu,kendisini her yapımında ne kadar geliştirdiğini de gösteriyor” dedi.

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan ve Türkan Kılıç’ın paylaştığı “Sevimli ve Tehlikeli” isimli sinema filmi, oyuncuların başarısı yanında son dönem yönetmen yorumunun en çok hissedildiği ender yapımlardan olduğunu savunan sivri dilli Esra’dan tam not alan  bir yapım oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.