Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özcan Deniz 21 yaş küçük sevgilisiyle...

DÜNYA 06.09.2015 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4248+ kez okundu.
 

Özcan Deniz 21 yaş küçük sevgilisiyle...

Ünlü oyuncu ve şarkıcı, ortalarda görünmese de uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı, ortalarda görünmese de uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor.Özcan Deniz uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor. Ancak ilişkisini gizleyen Özcan Deniz'i sevgilisi ve evindeki kanepe yaktı. Buse Narcı, Özcan Deniz'in salonundaki kanepeye uzanıp poz verdi. Bu fotoğrafı instagram'da paylaştı.AŞK FOTOĞRAFLA ORTAYA ÇIKTI Özcan Deniz de aynı kanepede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşınca aşk ortaya çıktı.
Ünlü oyuncu ve şarkıcı, ortalarda görünmese de uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı, ortalarda görünmese de uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor.Özcan Deniz uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor. Ancak ilişkisini gizleyen Özcan Deniz'i sevgilisi ve evindeki kanepe yaktı. Buse Narcı, Özcan Deniz'in salonundaki kanepeye uzanıp poz verdi. Bu fotoğrafı instagram'da paylaştı.AŞK FOTOĞRAFLA ORTAYA ÇIKTI

Özcan Deniz de aynı kanepede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşınca aşk ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.