Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özata Eğitim Kurumları büyümeye devam ediyor

EĞİTİM 19.06.2017 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 8652+ kez okundu.
 

Özata Eğitim Kurumları büyümeye devam ediyor

ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI Kurucu Müdürü Hakan Aktürk 2016/2017 Eğitim ve Öğretim dönemini üstün başarılarla tamamladıklarını belirtti.

ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI Kurucu Müdürü Hakan Aktürk  2016/2017 Eğitim ve Öğretim dönemini üstün başarılarla tamamladıklarını, gerek sosyal alanlarda gerekse eğitim alanında bir çok başarılara imza attıklarını söyledi. Aktürk, dolu dolu bir programla üstün yetenekli öğrenciler yetiştiren ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI eğitim camiasına hızlı bir giriş yaparak adından sıkça söz ettirdiğni dile getirdi. Aktürk, "Öğrenci ve velilerden büyük takdir toplayarak tercih sebebi olmuştur. Emin adımlarla yoluna devam eden ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI sizlerle büyümeye devam ediyor" dedi.
ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI Kurucu Müdürü Hakan Aktürk 2016/2017 Eğitim ve Öğretim dönemini üstün başarılarla tamamladıklarını belirtti.

ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI Kurucu Müdürü Hakan Aktürk  2016/2017 Eğitim ve Öğretim dönemini üstün başarılarla tamamladıklarını, gerek sosyal alanlarda gerekse eğitim alanında bir çok başarılara imza attıklarını söyledi.

Aktürk, dolu dolu bir programla üstün yetenekli öğrenciler yetiştiren ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI eğitim camiasına hızlı bir giriş yaparak adından sıkça söz ettirdiğni dile getirdi.

Aktürk, "Öğrenci ve velilerden büyük takdir toplayarak tercih sebebi olmuştur. Emin adımlarla yoluna devam eden ÖZATA EĞİTİM KURUMLARI sizlerle büyümeye devam ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.