Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ozan, Tosun Ailesinin İftar konuğu oldu

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 07.07.2015 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2747+ kez okundu.
 

Ozan, Tosun Ailesinin İftar konuğu oldu

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe sakinlerinden Saliha Teyzenin İftar Konuğu oldu.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe sakinlerinden Saliha Teyzenin İftar Konuğu oldu. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Orta Mahalle sakinlerinden Saliha Tosun’a teyzeye bir sürpriz yaparak, İftar vaktinde kapısını çaldı. Kapıyı açan Saliha teyze karşısında başkan Ozan’a görünce çok mutlu oldu. Başkan Ozan, “Anacığım bugün orucumuzu birlikte açacağız” demesi üzerine Tosun ailesi bahçeye bir masa hazırlayarak iftar yemeği başkanla birlikte yenildi. Yemek sonrası başkan Ozan Saliha teyzeyle koyu bir sohbete dalarak geçmişi yâd ettiler. Başkan Ozan gazetemize yaptığı açıklamasında, “Ben buranın insanıyım. Beni bu insanlarımız bir yerlere taşıdı. Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Zaman bulduğumda ilçemizde yaşayan büyüklerimizin evlerine ziyaret ederek hem sohbet ediyoruz, hem de bizlerden istedikleri bir şey varsa yerine getiriyoruz. O yaşlılarımız bizlerin yaşam kaynağı, bizlerin akıl hocalarımız. O insanların dualarını almalıyız. Her gün ilçemizde farklı farklı evlere konuk oluyoruz, vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapıyoruz” dedi. 
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe sakinlerinden Saliha Teyzenin İftar Konuğu oldu.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe sakinlerinden Saliha Teyzenin İftar Konuğu oldu.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Orta Mahalle sakinlerinden Saliha Tosun’a teyzeye bir sürpriz yaparak, İftar vaktinde kapısını çaldı. Kapıyı açan Saliha teyze karşısında başkan Ozan’a görünce çok mutlu oldu. Başkan Ozan, “Anacığım bugün orucumuzu birlikte açacağız” demesi üzerine Tosun ailesi bahçeye bir masa hazırlayarak iftar yemeği başkanla birlikte yenildi. Yemek sonrası başkan Ozan Saliha teyzeyle koyu bir sohbete dalarak geçmişi yâd ettiler.

Başkan Ozan gazetemize yaptığı açıklamasında, “Ben buranın insanıyım. Beni bu insanlarımız bir yerlere taşıdı. Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Zaman bulduğumda ilçemizde yaşayan büyüklerimizin evlerine ziyaret ederek hem sohbet ediyoruz, hem de bizlerden istedikleri bir şey varsa yerine getiriyoruz. O yaşlılarımız bizlerin yaşam kaynağı, bizlerin akıl hocalarımız. O insanların dualarını almalıyız. Her gün ilçemizde farklı farklı evlere konuk oluyoruz, vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.