Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ozan; Sahaya mı iniyor?

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 27.08.2015 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3415+ kez okundu.
 

Ozan; Sahaya mı iniyor?

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi siyasi arenada flaş isimler ortaya çıkmaya başladı.

Aydın MHP İl Başkanlığı’nda öne çıkan isimlerden biride Bilge Ozan olduğuna dair söylentiler kulislerde dolaşıyor.MHP Genel Başkanlığı yeni yüzlerin önlerinin açılması ve bir an evvel kan değişimi gerektiğini düşünüyor. Düşünülen kan değişikliği kapsamında öne çıkan isimlerden biri olan Bilge Ozan, 1998-2006 yılları arasında Aydın Ülkü Ocakları Başkanlığı,2013-2015 yılları arasında da TÜRKAV Aydın Şube Başkanlığı yaptı, Ozan’ın simi gündemde yerini aldı. Ozan’ın siyasi duruşu ile Ülkücü camianın sevilen bir ismi. MHP camiası tarafından Milletvekili adayı olması için yoğun bir baskı yapılmaya başlandı. MHP tabanı Aydın’da değişimin şart olduğunu Türkiye genelinde yapılacak olan bu değişimin hem ülke genelinde, hem de Aydın genelinde güçlenerek TBMM’deki yerini sağlamlaştırılması gerektiği söyleniliyor.
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi siyasi arenada flaş isimler ortaya çıkmaya başladı.

Aydın MHP İl Başkanlığı’nda öne çıkan isimlerden biride Bilge Ozan olduğuna dair söylentiler kulislerde dolaşıyor.MHP Genel Başkanlığı yeni yüzlerin önlerinin açılması ve bir an evvel kan değişimi gerektiğini düşünüyor.

Düşünülen kan değişikliği kapsamında öne çıkan isimlerden biri olan Bilge Ozan, 1998-2006 yılları arasında Aydın Ülkü Ocakları Başkanlığı,2013-2015 yılları arasında da TÜRKAV Aydın Şube Başkanlığı yaptı, Ozan’ın simi gündemde yerini aldı. Ozan’ın siyasi duruşu ile Ülkücü camianın sevilen bir ismi. MHP camiası tarafından Milletvekili adayı olması için yoğun bir baskı yapılmaya başlandı. MHP tabanı Aydın’da değişimin şart olduğunu Türkiye genelinde yapılacak olan bu değişimin hem ülke genelinde, hem de Aydın genelinde güçlenerek TBMM’deki yerini sağlamlaştırılması gerektiği söyleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.