Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ozan, Kandili bir mesaj ile kutladı

(AA) - Anadolu Ajansı | 01.06.2015 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2896+ kez okundu.
 

Ozan, Kandili bir mesaj ile kutladı

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı. Başkan Ozan mesajında şunları ifade etti; "Kandil günleri, insanımızın gönlünü açan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç topladığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, akrabalık ve komşuluk hukukunun arttığı çok özel ve anlamlı günlerdir. Bu inançla, bu gece idrak edilecek Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı günün tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Başkan Ozan mesajında şunları ifade etti;

"Kandil günleri, insanımızın gönlünü açan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç topladığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, akrabalık ve komşuluk hukukunun arttığı çok özel ve anlamlı günlerdir.

Bu inançla, bu gece idrak edilecek Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı günün tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.