Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ozan ‘Bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz’

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 09.01.2015 - 09:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 2831+ kez okundu.
 

Ozan ‘Bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz’

Ozan; Sizler bize sahip çıktığınız sürece bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yeni Ufuk Aziz ÖZDEN Ozan; Sizler bize sahip çıktığınız sürece bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aydın Şubesi (TÜRKAV) ikinci seçimli istişare kurulunu gerçekleştirdi. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aydın Şubesi (TÜRKAV)’da ikincisi yapılan istişare kuruluna, Türk Ocakları Başkanı Dr. Eyüp Doyuran, Türk Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ve TÜRKAV üyerleri ve misafirler katıldı. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aydın Şubesi (TÜRKAV) Başkan Bilge Ozan; TÜRKAV Başbuğumuzun bize birer emaneti olup aynı zamanda liderimizin yaşatmak için mücadele verdiği bir kurumdur. TÜRKAV, Türkiye’nin sıkıntı yaşadığı dönemlerde Türk Milliyetçililerinin kalesi olarak ve aksiyoner olarak mücadelenin verildiği bir kurumdur. Amacımız insanlarımızın ve hareketimizin birliği, dirliği ve beraberliği içindir. 2 Yıldır TÜRKAV’ın faaliyetlerinde beraber olduğumuz arkadaşlarımız her zaman dava adamı olup devrim adamı olmamışlardır. Bundan sonrada faaliyetlerimize devam ederek, Türk milliyetçilerini bir arada tutarak, kalesi olmaya devam edeceğiz. Hepinizin bildiği gibi Türkiye de dün olduğu gibi bugünde farklı farklı rüzgarlar esmektedir. Bunlardan etkilenmeden yolumuza devam edeceğiz diyerek şöyle devam etti: Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. “Yitik olan sevdalarımızın vuslat düşüncelerinde buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz” dedi. Eski Vakıf Başkanı Hasan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, plaketi verildi. Yeni Yönetim şu isimlerden oluştu Asil Yönetim Kurulu Üyeleri;  Bilge Ozan, Hasan Ünlü, Serdar Usta, Zekeriya Düşünceli, Ahmet Erdönmez, Ali İhsan Yapıcı,  Ümit Demir, Arif Osmanoğlu,  Fatma Tetik, Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Şerafettin Civan, Mehmet Ünver, Hüsamettin Kücükekşi,  S.Ahmet Güler, Adem Karakuş, Ahmet Su, Caner Ebinç,  Alperen Kır, Hakkı Çelik Denetleme Kurulu Asil Üyelikler; İlkkan Çalaşyer, Kemal Denizhan, Sevgi Karaçam, Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Cennet Yılmaz, Levent Tekoğlu, Begühan Eraz
Ozan; Sizler bize sahip çıktığınız sürece bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yeni Ufuk Aziz ÖZDEN

Ozan; Sizler bize sahip çıktığınız sürece bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aydın Şubesi (TÜRKAV) ikinci seçimli istişare kurulunu gerçekleştirdi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aydın Şubesi (TÜRKAV)’da ikincisi yapılan istişare kuruluna, Türk Ocakları Başkanı Dr. Eyüp Doyuran, Türk Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ve TÜRKAV üyerleri ve misafirler katıldı.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aydın Şubesi (TÜRKAV) Başkan Bilge Ozan; TÜRKAV Başbuğumuzun bize birer emaneti olup aynı zamanda liderimizin yaşatmak için mücadele verdiği bir kurumdur.

TÜRKAV, Türkiye’nin sıkıntı yaşadığı dönemlerde Türk Milliyetçililerinin kalesi olarak ve aksiyoner olarak mücadelenin verildiği bir kurumdur. Amacımız insanlarımızın ve hareketimizin birliği, dirliği ve beraberliği içindir. 2 Yıldır TÜRKAV’ın faaliyetlerinde beraber olduğumuz arkadaşlarımız her zaman dava adamı olup devrim adamı olmamışlardır. Bundan sonrada faaliyetlerimize devam ederek, Türk milliyetçilerini bir arada tutarak, kalesi olmaya devam edeceğiz. Hepinizin bildiği gibi Türkiye de dün olduğu gibi bugünde farklı farklı rüzgarlar esmektedir. Bunlardan etkilenmeden yolumuza devam edeceğiz diyerek şöyle devam etti:

Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. “Yitik olan sevdalarımızın vuslat düşüncelerinde buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz” dedi.

Eski Vakıf Başkanı Hasan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, plaketi verildi.

Yeni Yönetim şu isimlerden oluştu

Asil Yönetim Kurulu Üyeleri;  Bilge Ozan, Hasan Ünlü, Serdar Usta, Zekeriya Düşünceli, Ahmet Erdönmez, Ali İhsan Yapıcı,  Ümit Demir, Arif Osmanoğlu,  Fatma Tetik, Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Şerafettin Civan, Mehmet Ünver, Hüsamettin Kücükekşi,  S.Ahmet Güler, Adem Karakuş, Ahmet Su, Caner Ebinç,  Alperen Kır, Hakkı Çelik

Denetleme Kurulu Asil Üyelikler; İlkkan Çalaşyer, Kemal Denizhan, Sevgi Karaçam, Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Cennet Yılmaz, Levent Tekoğlu, Begühan Eraz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.