Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan'ı duygulandıran hediye

EĞİTİM 06.06.2017 - 16:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3604+ kez okundu.
 

Özakcan'ı duygulandıran hediye

Gazipaşa Ortaokulu öğrencileri Selin Cengil ve İpek Gökoğlan'ın Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaretleri sırasında Özakcan'a verdiği hediye duygulandırdı.

AYDIN- Gazipaşa Ortaokulu 6-P sınıfı öğrencileri Selin Cengil ve İpek Gökoğlan geçtiğimiz aylarda okullarındaki bir proje nedeniyle Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Özakcan'a çeşitli sorular yönelterek cevap alan öğrenciler Başkan Özakcan'a sürpriz yapmak istedi. Başkan Özakcan'ın eşi Gülay Özakcan'a ulaşan Cengil ve Gökoğlan, Özakcan'ın çocukluğuna ait bir fotoğrafı alarak projelerine dahil ettiler. Aydın protokolünden çeşitli isimlerin de yer aldığı proje sonunda öğrenciler, Özakcan'ın çocukluk fotoğrafı, başkanlık makamında çekilen fotoğraf ve özgeçmişinin yer aldığı bir tablo hazırladılar. Hazırladıkları tabloyu Başkan Özakcan'a hediye etmek isteyen Selin Cengil ve İpek Gökoğlan tekrar Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Cengil ve Gökoğlan, Başkan Özakcan'a kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek yanlarında getirdikleri tabloyu Özakcan'a takdim ettiler. Öğrencilerin sürprizleri karşısında duygularına hakim olamayan Özakcan, "Öğrencilerimiz bir zamanın çocuklarının şimdinin milletvekilleri, valileri, müdürleri, belediye başkanları olduklarını hatırlatmak istemişler. Geçtiğimiz aylarda kendileri ile keyifli bir röportaj gerçekleştirmiştik. Eşim de fotoğrafı verdiğinden hiç bahsetmedi. Tabloda 1958 yılına ait fotoğrafımı görünce duygulandım. Beni eskilere, çok eskilere götürdüler. Öğrencilerimize güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Gazipaşa Ortaokulu öğrencileri Selin Cengil ve İpek Gökoğlan'ın Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaretleri sırasında Özakcan'a verdiği hediye duygulandırdı.

AYDIN- Gazipaşa Ortaokulu 6-P sınıfı öğrencileri Selin Cengil ve İpek Gökoğlan geçtiğimiz aylarda okullarındaki bir proje nedeniyle Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Özakcan'a çeşitli sorular yönelterek cevap alan öğrenciler Başkan Özakcan'a sürpriz yapmak istedi. Başkan Özakcan'ın eşi Gülay Özakcan'a ulaşan Cengil ve Gökoğlan, Özakcan'ın çocukluğuna ait bir fotoğrafı alarak projelerine dahil ettiler. Aydın protokolünden çeşitli isimlerin de yer aldığı proje sonunda öğrenciler, Özakcan'ın çocukluk fotoğrafı, başkanlık makamında çekilen fotoğraf ve özgeçmişinin yer aldığı bir tablo hazırladılar.

Hazırladıkları tabloyu Başkan Özakcan'a hediye etmek isteyen Selin Cengil ve İpek Gökoğlan tekrar Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Cengil ve Gökoğlan, Başkan Özakcan'a kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek yanlarında getirdikleri tabloyu Özakcan'a takdim ettiler. Öğrencilerin sürprizleri karşısında duygularına hakim olamayan Özakcan, "Öğrencilerimiz bir zamanın çocuklarının şimdinin milletvekilleri, valileri, müdürleri, belediye başkanları olduklarını hatırlatmak istemişler. Geçtiğimiz aylarda kendileri ile keyifli bir röportaj gerçekleştirmiştik. Eşim de fotoğrafı verdiğinden hiç bahsetmedi. Tabloda 1958 yılına ait fotoğrafımı görünce duygulandım. Beni eskilere, çok eskilere götürdüler. Öğrencilerimize güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.