Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan’dan işgaliye ücretlerine yüzde 18 indirim müjdesi

SİYASET 04.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3644+ kez okundu.
 

Özakcan’dan işgaliye ücretlerine yüzde 18 indirim müjdesi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hafta sonu semt pazarlarını ziyaret etti. Demokrat Parti den yeniden Efeler Belediye Başkan adayı olduğunu vatandaşlara bire bir duyuran Başkan Özakcan’ın, Cumartesi Pazarı ve Pazar Pazarı ziyaretinde, pazarcı esnafına da müjde verdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den (DP) aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumartesi ve Pazar Semt Pazarları’nda esnafın yanında alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi. Esnaf ile vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Özakcan’ın Efeler halkının gönlünde taht kurduğu bir kez daha gözlendiği bildirildi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den (DP) aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet ederken pazarcı esnafına da, Efeler Belediye Meclisi’nde işgaliye ücretlerine yüzde 18 indirim yapma kararı aldıklarının müjdesini verdi. Pahalılıktan ve geçim sıkıntılarından dert yanan vatandaşlar, hangi partiden aday olursa olsun Başkan Özakcan’ın yanında olduklarını söylerken, sandıkta da bunu göstereceklerinin şeref sözünü verdiler. Sık sık fotoğraf çektiren vatandaşlar Başkan Özakcan ile yumruk kaldırarak ‘Artık Yeter, Söz Efeler Halkınındır’ dediler. “ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN” Sık sık alışveriş yapan vatandaşlarca yolu kesilen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a, Dalama Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş,” Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı sizsiniz. Asla gidip de göremeyeceğimiz yerlere düzenlediğiniz geziler sayesinde ziyaret edebildik. Allah sizden razı olsun, hakkınızı helal edin. Her zaman destekçiniziz, sizi seviyoruz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” sözleriyle sevgi gösterisinde bulunarak hatıra fotoğraf çektirdi. “YETER, SÖZ EFELER HALKININ” Vatandaşlar,  CHP ‘den aday gösterilmemesinin nedeninin Aydın Büyükşehir Belediyesinin engellemesi olduğunu belirterek ‘’Kendi partinden sana haksızlık yapıldı başkanım. Ama artık yeter söz Efeler Halkınındır. Seni sevmeyen ölsün. Demokrat Parti ile seçime girerek en doğrusunu yaptınız. Siz değil onlar kaybetti” diyerek Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a destek sözü verdiler. “RAKİPLERİMDEN AÇIK ARA ÖNDEYİM” Gösterilen sevgi ve ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Özakcan, şunları sözyledi: “5 yıllık hizmet dönemimizde vatandaşlarımızda ne kadar büyük bir güven ve sevgi yarattığımızı görüyoruz. Buda bize açık ara rakiplerimin önünde olduğumuzu gösteriyor. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde mensubu bulunduğumuz partiden adaylığımız engellendiğinden dolayı Demokrat Parti’den yeniden Efeler Belediyemize Belediye Başkan Adayı olduğumuzu duyurmak adına bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Biz koltuğumuzdan sadece seçim zamanları kalmadık. Her zaman vatandaşlarımızla birlikte olduk, esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın bizden memnun olduğunu, bizi destekleyeceklerine şeref sözü verdiklerini görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Söz demokrasiyi sahip çıkmak adına artık Efeler Halkınındır.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hafta sonu semt pazarlarını ziyaret etti. Demokrat Parti den yeniden Efeler Belediye Başkan adayı olduğunu vatandaşlara bire bir duyuran Başkan Özakcan’ın, Cumartesi Pazarı ve Pazar Pazarı ziyaretinde, pazarcı esnafına da müjde verdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den (DP) aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumartesi ve Pazar Semt Pazarları’nda esnafın yanında alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi. Esnaf ile vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Özakcan’ın Efeler halkının gönlünde taht kurduğu bir kez daha gözlendiği bildirildi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den (DP) aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet ederken pazarcı esnafına da, Efeler Belediye Meclisi’nde işgaliye ücretlerine yüzde 18 indirim yapma kararı aldıklarının müjdesini verdi.

Pahalılıktan ve geçim sıkıntılarından dert yanan vatandaşlar, hangi partiden aday olursa olsun Başkan Özakcan’ın yanında olduklarını söylerken, sandıkta da bunu göstereceklerinin şeref sözünü verdiler. Sık sık fotoğraf çektiren vatandaşlar Başkan Özakcan ile yumruk kaldırarak ‘Artık Yeter, Söz Efeler Halkınındır’ dediler.

“ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Sık sık alışveriş yapan vatandaşlarca yolu kesilen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a, Dalama Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş,” Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı sizsiniz. Asla gidip de göremeyeceğimiz yerlere düzenlediğiniz geziler sayesinde ziyaret edebildik. Allah sizden razı olsun, hakkınızı helal edin. Her zaman destekçiniziz, sizi seviyoruz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” sözleriyle sevgi gösterisinde bulunarak hatıra fotoğraf çektirdi.

“YETER, SÖZ EFELER HALKININ”

Vatandaşlar,  CHP ‘den aday gösterilmemesinin nedeninin Aydın Büyükşehir Belediyesinin engellemesi olduğunu belirterek ‘’Kendi partinden sana haksızlık yapıldı başkanım. Ama artık yeter söz Efeler Halkınındır. Seni sevmeyen ölsün. Demokrat Parti ile seçime girerek en doğrusunu yaptınız. Siz değil onlar kaybetti” diyerek Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a destek sözü verdiler.

“RAKİPLERİMDEN AÇIK ARA ÖNDEYİM”

Gösterilen sevgi ve ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Özakcan, şunları sözyledi:

“5 yıllık hizmet dönemimizde vatandaşlarımızda ne kadar büyük bir güven ve sevgi yarattığımızı görüyoruz. Buda bize açık ara rakiplerimin önünde olduğumuzu gösteriyor. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde mensubu bulunduğumuz partiden adaylığımız engellendiğinden dolayı Demokrat Parti’den yeniden Efeler Belediyemize Belediye Başkan Adayı olduğumuzu duyurmak adına bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Biz koltuğumuzdan sadece seçim zamanları kalmadık. Her zaman vatandaşlarımızla birlikte olduk, esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın bizden memnun olduğunu, bizi destekleyeceklerine şeref sözü verdiklerini görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Söz demokrasiyi sahip çıkmak adına artık Efeler Halkınındır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.