Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan’dan engellilere akülü sandalye yardımı

GENEL 05.02.2019 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2695+ kez okundu.
 

Özakcan’dan engellilere akülü sandalye yardımı

Efeler Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü/tekerlekli sandalye hediye etti. Teslim için düzenlenen törende kalabalığa konuşan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Tüm engelli vatandaşlar, başımızın tacıdır. Önümüzdeki bir beş yıl daha onlarla beraber olmayı umuyorum’’ dedi.

AYDIN- Efeler Belediye binasının önünde gerçekleşen törende, 12 akülü, 10 tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 22 akülü/tekerlekli sandalye teslimi yapıldı. Törende konuşan Başkan Özakcan, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirtti. 5 yıllık dönem içerisinde tüm engelli vatandaşların taleplerini dinleyip, ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyleyen Başkan Özakcan, ‘’Onlarla hep gönül birliği içerisinde olduk. Onların daha mutlu olabilecekleri bir yaşam şartları yaratmak adına Efeler Belediyesi olarak hep yanlarında olduk. Tüm engelli vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Önümüzdeki dönemi daha mutlu, daha huzurlu kılmak adına bir beş yıl daha diliyor temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu. Bugüne kadar 250’nin üzerinde engelli vatandaşa yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Özakcan, kısmet olursa bundan sonra da yardım etmeye devam edeceklerini bildirdi. Partisinden aday olmasının engellendiğini ve Demokrat Parti’den aday olarak Efeler Halkı’nın huzurunda olacağını hatırlatan Başkan Özakcan, vatandaştan oy istedi. Mesut Özakca’nın desteğiyle kazandıkları şampiyonalardan bahseden Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, önümüzdeki dönemde de Başkan Mesut Özakcan’ı görmek istediklerini söyledi. Efeler Belediyesi törene gelen vatandaşlara lokma ikramı yaptı.
Efeler Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü/tekerlekli sandalye hediye etti. Teslim için düzenlenen törende kalabalığa konuşan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Tüm engelli vatandaşlar, başımızın tacıdır. Önümüzdeki bir beş yıl daha onlarla beraber olmayı umuyorum’’ dedi.

AYDIN- Efeler Belediye binasının önünde gerçekleşen törende, 12 akülü, 10 tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 22 akülü/tekerlekli sandalye teslimi yapıldı.

Törende konuşan Başkan Özakcan, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirtti. 5 yıllık dönem içerisinde tüm engelli vatandaşların taleplerini dinleyip, ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyleyen Başkan Özakcan, ‘’Onlarla hep gönül birliği içerisinde olduk. Onların daha mutlu olabilecekleri bir yaşam şartları yaratmak adına Efeler Belediyesi olarak hep yanlarında olduk. Tüm engelli vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Önümüzdeki dönemi daha mutlu, daha huzurlu kılmak adına bir beş yıl daha diliyor temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Bugüne kadar 250’nin üzerinde engelli vatandaşa yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Özakcan, kısmet olursa bundan sonra da yardım etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Partisinden aday olmasının engellendiğini ve Demokrat Parti’den aday olarak Efeler Halkı’nın huzurunda olacağını hatırlatan Başkan Özakcan, vatandaştan oy istedi.

Mesut Özakca’nın desteğiyle kazandıkları şampiyonalardan bahseden Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, önümüzdeki dönemde de Başkan Mesut Özakcan’ı görmek istediklerini söyledi.

Efeler Belediyesi törene gelen vatandaşlara lokma ikramı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.