Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özakcan: Ümmet Akın'ı Kemer'de bıraksanız Çeştepe'yi bulamaz

GENEL 12.03.2019 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3176+ kez okundu.
 

Özakcan: Ümmet Akın'ı Kemer'de bıraksanız Çeştepe'yi bulamaz

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın seçim ziyaretlerini Çeştepe Mahallesi ile sürdürdüğü bildirildi. Rakipleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Özakcan, ''Ümmet Akın'ı Kemer’de bıraksanız Çeştepe’nin nerde olduğunu bilmez ve bulamaz'' dedi.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı M. Mesut Özakcan seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çeştepe mahalle meydanında düzenlenen Didem Fadik konseri ile vatandaşlarla buluşan Özakcan’ı coşkulu kalabalık karşıladı. Meşaleler eşliğinde meydana giriş yapan Özakcan konuşmasında rakipleri Ümmet Akın ve Fatih Atay’a seslenerek, “Birini Kemer Mahallesi’nde bıraksanız Çeştepe Mahallesi’ni bulup gelemez, biri de Aydınspor 1923’ün başkanlığını 7 ay yapabildi” ifadelerini kullandı. Siyaset yaşamımın hiçbir döneminde hiçbir zaman ne siyasi parti ve vatandaş ayrımı yamadığını söyleyen Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, “Bütün yurttaşlarımızı bir çiçek demeti kucaklayarak hizmet verdim. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Bugüne kadar sıfırdan oluşturduğumuz bir belediye ile vatandaşlarımıza hizmet verdik. Tüm bunları gerçekleştirirken de vatandaşlarımızın yüzde 80’inin de güvenini almayı başardık. 35 yıl emek vererek hizmet ettiğim ve 2014 seçimlerinde başkan olarak seçildiğimiz partiden yeniden aday olmamız engellendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil, hakkımda bu kararı veren arkadaşlardan benim daha çok emek ve hizmetim var. Bundan dolayı Çeştepe’deki CHP’li dostlarımdan beni hoşgörü ile karşılamaları ve desteklerini istediğimi belirtmek istiyorum. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, 31 Mart’ta tercihiniz Mesut Özakcan olsun” dedi. Cumhuriyet tarihinde ilk defa böyle bir seçime gidileceğini hatırlatan Özakcan, “Halka hizmet edecek insanların ittifaklarla dayatıldığı bir seçim dönemindeyiz. Cumhur İttifakı Adayı Ümmet Akın'ı Kemer’de bıraksanız Çeştepe’nin nerde olduğunu bilmez ve bulamaz. Millet ittifakı adayı Fatih Atay ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Özlem Çerçioğlu tarafından geçtiğimiz yıllarda Aydınspor 1923’ün başına getirildi. O dönemde Aydınspor 1923’ün başına neler geldiğini, getirildiğini sizler de çok iyi biliyorsunuz. 7 ay zor dayandı ve başkanlığı bıraktı” diye konuşarak rakiplerine yüklendi. Başkan Özakcan’ın konuşmasının ardından sahne alan Didem Fadik seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Çeştepe mahalle halkına unutulmaz bir akşam yaşatırken, vatandaşlar da Fadik’in şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın seçim ziyaretlerini Çeştepe Mahallesi ile sürdürdüğü bildirildi. Rakipleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Özakcan, ''Ümmet Akın'ı Kemer’de bıraksanız Çeştepe’nin nerde olduğunu bilmez ve bulamaz'' dedi.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı M. Mesut Özakcan seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çeştepe mahalle meydanında düzenlenen Didem Fadik konseri ile vatandaşlarla buluşan Özakcan’ı coşkulu kalabalık karşıladı. Meşaleler eşliğinde meydana giriş yapan Özakcan konuşmasında rakipleri Ümmet Akın ve Fatih Atay’a seslenerek, “Birini Kemer Mahallesi’nde bıraksanız Çeştepe Mahallesi’ni bulup gelemez, biri de Aydınspor 1923’ün başkanlığını 7 ay yapabildi” ifadelerini kullandı.

Siyaset yaşamımın hiçbir döneminde hiçbir zaman ne siyasi parti ve vatandaş ayrımı yamadığını söyleyen Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, “Bütün yurttaşlarımızı bir çiçek demeti kucaklayarak hizmet verdim. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Bugüne kadar sıfırdan oluşturduğumuz bir belediye ile vatandaşlarımıza hizmet verdik. Tüm bunları gerçekleştirirken de vatandaşlarımızın yüzde 80’inin de güvenini almayı başardık. 35 yıl emek vererek hizmet ettiğim ve 2014 seçimlerinde başkan olarak seçildiğimiz partiden yeniden aday olmamız engellendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil, hakkımda bu kararı veren arkadaşlardan benim daha çok emek ve hizmetim var. Bundan dolayı Çeştepe’deki CHP’li dostlarımdan beni hoşgörü ile karşılamaları ve desteklerini istediğimi belirtmek istiyorum. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, 31 Mart’ta tercihiniz Mesut Özakcan olsun” dedi.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa böyle bir seçime gidileceğini hatırlatan Özakcan, “Halka hizmet edecek insanların ittifaklarla dayatıldığı bir seçim dönemindeyiz. Cumhur İttifakı Adayı Ümmet Akın'ı Kemer’de bıraksanız Çeştepe’nin nerde olduğunu bilmez ve bulamaz. Millet ittifakı adayı Fatih Atay ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Özlem Çerçioğlu tarafından geçtiğimiz yıllarda Aydınspor 1923’ün başına getirildi. O dönemde Aydınspor 1923’ün başına neler geldiğini, getirildiğini sizler de çok iyi biliyorsunuz. 7 ay zor dayandı ve başkanlığı bıraktı” diye konuşarak rakiplerine yüklendi.

Başkan Özakcan’ın konuşmasının ardından sahne alan Didem Fadik seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Çeştepe mahalle halkına unutulmaz bir akşam yaşatırken, vatandaşlar da Fadik’in şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.