Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özakcan: Siyaset iftira atarak yapılmaz

SİYASET 18.03.2019 - 17:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4116+ kez okundu.
 

Özakcan: Siyaset iftira atarak yapılmaz

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcanın, seçim çalışmaları kapsamında Eğrikavak Mahallesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren DP’li Başkan M. Mesut Özakcan, Eğrikavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkı tarafından kır at ile karşılanan Özakcan, mahalle meydanında halka seslendi. Şarkıcı Didem Fadik’in de mini konser verdiği akşamda, Eğrikavak halkı Özakcan’ı bağrına bastı. Özakcan, diğer başkan adaylarını kendisine iftiraya varan sözler sarf ettiklerini söyleyerek, “Siyaset iftira atarak yapılmaz. Siyaset bir terbiye ve nezaket işidir” dedi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, görevde olduğu süre boyunca mahallelerine yaptığı hizmetleri vatandaşlara aktararak teşekkür eden Eğrikavak Mahallesi Muhtarı Muhsin Kıyar, “Kötü duygular ömür yıpratır, güzel duygular sevgi yaratır. Başkanımız her zaman bize duygular verdi. 31 Mart’ta seçilseniz de seçilmesiniz de siz bizim gönlümüzde yer ettiniz. Mahalle halkımız adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah 31 Mart’tan sonra da birlikte hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz” diye konuştu. “Mesut Özakcan’ın Seçilmesini Engelleyemeyecekler" Geçtiğimiz aylarda yeniden aday gösterilmediği CHP’den istifa ederek DP’den belediye başkan adayı olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aday olmamız Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na kadar uzanan 4 kişi tarafından engellendi. Ancak, Efeler halkımızın 31 Mart’ta Mesut Özakcan’ı yeniden seçmesini engelleyemeyecekler. Altını çöpe atsanız teneke olmaz, altın gene altındır. Karşımızda ittifak adaylarının bazıları aleyhimizde gerçek dışı iftira boyutuna varan konuşmalar yapıyorlar. Siyaset yapıyoruz diye böyle seviyesizleşmeye kimsenin hakkı olamaz ve böyle siyaset yapanların hiç birisi de seçim kazanamaz. Bu iftira atanların attığı çamur bize yapışmaz, döner kendi suratlarına sıvanır” ifadelerini kullandı. Rakiplerini eleştiren Özakcan, “Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, kalkıp Efeler’e aday oluyor. Germencikli hemşehrilerimize sorun, kendisi 5 yıl ilçesinde ne yapmış? Diğer aday Fatih Atay’ı ise ablası Aydınspor 1923’ün başına getirdi, 7 ay dayanabildi. 7 ay dayandı ve 11 milyon TL borç ile başkanlığı bıraktı. Geçtiğimiz günlerde her ikisi de bol keseden atıyorlar. Sayın Akın, Efeler’de trafik sorununu çözeceğiz, alt ve üst geçit yapacağız, trafik sorunu çözeceğiz diyor. Sayın Atay ise, Tabakhane Deresi’nde gondollar yüzdüreceğiz diyor. Bu söylemleri yapabilme yetkisi Efeler Belediyesi’ne ait değil. Yetkili olmadığın bir konuda sorun çözemezsin. Kimseyi aldatarak oy alamazsınız” şeklinde konuşarak rakiplerinin vaatlerinin gerçekleri yansıtmadığını belirtti. Öte yandan Özakcan, konuşmasının sonunda Yeni Zelanda’da camiye yapılan saldırıyı kınayarak hayatını kaybeden Müslümanlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcanın, seçim çalışmaları kapsamında Eğrikavak Mahallesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren DP’li Başkan M. Mesut Özakcan, Eğrikavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle halkı tarafından kır at ile karşılanan Özakcan, mahalle meydanında halka seslendi. Şarkıcı Didem Fadik’in de mini konser verdiği akşamda, Eğrikavak halkı Özakcan’ı bağrına bastı. Özakcan, diğer başkan adaylarını kendisine iftiraya varan sözler sarf ettiklerini söyleyerek, “Siyaset iftira atarak yapılmaz. Siyaset bir terbiye ve nezaket işidir” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, görevde olduğu süre boyunca mahallelerine yaptığı hizmetleri vatandaşlara aktararak teşekkür eden Eğrikavak Mahallesi Muhtarı Muhsin Kıyar, “Kötü duygular ömür yıpratır, güzel duygular sevgi yaratır. Başkanımız her zaman bize duygular verdi. 31 Mart’ta seçilseniz de seçilmesiniz de siz bizim gönlümüzde yer ettiniz. Mahalle halkımız adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah 31 Mart’tan sonra da birlikte hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz” diye konuştu.

“Mesut Özakcan’ın Seçilmesini Engelleyemeyecekler"

Geçtiğimiz aylarda yeniden aday gösterilmediği CHP’den istifa ederek DP’den belediye başkan adayı olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aday olmamız Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na kadar uzanan 4 kişi tarafından engellendi. Ancak, Efeler halkımızın 31 Mart’ta Mesut Özakcan’ı yeniden seçmesini engelleyemeyecekler. Altını çöpe atsanız teneke olmaz, altın gene altındır. Karşımızda ittifak adaylarının bazıları aleyhimizde gerçek dışı iftira boyutuna varan konuşmalar yapıyorlar. Siyaset yapıyoruz diye böyle seviyesizleşmeye kimsenin hakkı olamaz ve böyle siyaset yapanların hiç birisi de seçim kazanamaz. Bu iftira atanların attığı çamur bize yapışmaz, döner kendi suratlarına sıvanır” ifadelerini kullandı.

Rakiplerini eleştiren Özakcan, “Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, kalkıp Efeler’e aday oluyor. Germencikli hemşehrilerimize sorun, kendisi 5 yıl ilçesinde ne yapmış? Diğer aday Fatih Atay’ı ise ablası Aydınspor 1923’ün başına getirdi, 7 ay dayanabildi. 7 ay dayandı ve 11 milyon TL borç ile başkanlığı bıraktı. Geçtiğimiz günlerde her ikisi de bol keseden atıyorlar. Sayın Akın, Efeler’de trafik sorununu çözeceğiz, alt ve üst geçit yapacağız, trafik sorunu çözeceğiz diyor. Sayın Atay ise, Tabakhane Deresi’nde gondollar yüzdüreceğiz diyor. Bu söylemleri yapabilme yetkisi Efeler Belediyesi’ne ait değil. Yetkili olmadığın bir konuda sorun çözemezsin. Kimseyi aldatarak oy alamazsınız” şeklinde konuşarak rakiplerinin vaatlerinin gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

Öte yandan Özakcan, konuşmasının sonunda Yeni Zelanda’da camiye yapılan saldırıyı kınayarak hayatını kaybeden Müslümanlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.