Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özakcan, resim sergisi açılışına katıldı

SANAT 09.03.2017 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2949+ kez okundu.
 

Özakcan, resim sergisi açılışına katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ nedeniyle belediye personellerinden Necla Ceylan’ın ‘Dün, bugün, yarın’ isimli resim sergisine katıldı.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde düzenlenen resim sergisine, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye birim müdürleri, belediye personelleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ve sergi sahibi Necla Ceylan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “İlk günden beri yüreği insan sevgisi ile dolu, hiçbir ayrım yapmayan Efeler’in Mesut abisi olan sayın başkanımız Mesut Özakcan’a serginin açılmasına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Efeler’deki parklarda bulunan kötü görünümlü elektrik ve su trafoları başta olmak üzere parkların renklendirilmesinde Ceylan’ın imzası olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kadınlar sadece bir gün de kıymetli olmamalı. Çünkü toplumumuzun yarısı kadınlarımızdır. Onları bulunduğumuz her alanda görmek istiyoruz. Necla kardeşimiz de ilçemizin güzelleşmesi için bizlere yardımcı oluyor. Kendisine kentimize kattığı güzelliklerden dolayı teşekkür ediyor, sergimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, “Kadınlar Günü’nde bir kadın sanatçının resim sergisi açmasının ayrı bir gurur olduğunu belirtti. Günay, “Aydın’da göreve başladığım günden bu yana ilk kez bir sergi açılışına katılıyorum. Kadın denildiğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmamak gerekir. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra dünyanın medeni denilen ülkelerinden bile önce bizim kadınlarımıza çeşitli haklar vermiştir. Resimlerin hepsi birbirinden güzel. Sanatçımızı kişisel sergi açarak gösterdiği medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından sergi ziyaretçilere açılırken, serginin 15 Mart Çarşamba gününe kadar Aydınlı sanatseverlerin ziyaretine açık olacağı bildirildi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ nedeniyle belediye personellerinden Necla Ceylan’ın ‘Dün, bugün, yarın’ isimli resim sergisine katıldı.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde düzenlenen resim sergisine, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye birim müdürleri, belediye personelleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ve sergi sahibi Necla Ceylan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “İlk günden beri yüreği insan sevgisi ile dolu, hiçbir ayrım yapmayan Efeler’in Mesut abisi olan sayın başkanımız Mesut Özakcan’a serginin açılmasına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Efeler’deki parklarda bulunan kötü görünümlü elektrik ve su trafoları başta olmak üzere parkların renklendirilmesinde Ceylan’ın imzası olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kadınlar sadece bir gün de kıymetli olmamalı. Çünkü toplumumuzun yarısı kadınlarımızdır. Onları bulunduğumuz her alanda görmek istiyoruz. Necla kardeşimiz de ilçemizin güzelleşmesi için bizlere yardımcı oluyor. Kendisine kentimize kattığı güzelliklerden dolayı teşekkür ediyor, sergimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, “Kadınlar Günü’nde bir kadın sanatçının resim sergisi açmasının ayrı bir gurur olduğunu belirtti. Günay, “Aydın’da göreve başladığım günden bu yana ilk kez bir sergi açılışına katılıyorum. Kadın denildiğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmamak gerekir. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra dünyanın medeni denilen ülkelerinden bile önce bizim kadınlarımıza çeşitli haklar vermiştir. Resimlerin hepsi birbirinden güzel. Sanatçımızı kişisel sergi açarak gösterdiği medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sergi ziyaretçilere açılırken, serginin 15 Mart Çarşamba gününe kadar Aydınlı sanatseverlerin ziyaretine açık olacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.