Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan, personeline sahip çıktı

GÜNCEL 03.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3615+ kez okundu.
 

Özakcan, personeline sahip çıktı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Ramazanpaşa Mahallesi Yağcılariçi Çarşısı girişinde Pazar günü uğradığı bıçaklı saldırı sonucu bacağından yaralanan Efeler Belediyesi Zabıta Personeli Ali Öztürk’ü Ata Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Özakcan, Efeler’de seyyar satıcılık yapan Y.K tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Zabıta Personeli Ali Öztürk’e sahip çıkarak, “Gerekli hukuksal süreç başlatıldı. Görevi, şehir düzenini ve ortak kurallara uymayı sağlamak olan zabıtalarımıza yapılan bu saygısızlığı kınıyorum. Görev başında işini yapmaya çalışan zabıtalarımızın canına kastetmenin hiçbir izahı olamaz. Söz konusu şahsın ilk vukuatı olmadığını biliyoruz. Gerekli hukuksal süreci başlattık, gereği neyse yapılacağına inancım tam. Bundan sonra hep birlikte daha dikkatli olacağız” dedi. “EŞİMİ KAYBEDEBİLİRDİM” Ali Öztürk’ün eşi Ayşe Öztürk, Başkan Özakcan’a ziyaretleri için teşekkür ederek şöyle konuştu: “Başımıza çok kötü bir olay geldi. Allah korusun eşimi kaybedebilirdim. Eşimi de bir evladınız olarak görün. Bir daha böyle bir olay yaşanmaması için gereken caydırıcı cezalar verilsin istiyoruz. Bir insanın canına kastettikten sonra bunu yapan kişi elini kolunu sallayarak gezememeli diye düşünüyoruz. Başkanımıza bize sahip çıktığı için, ziyaretimize gelip bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz.” Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Öztürk Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Özkan Karıncalı ile de telefonla görüşerek, saldırıyı gerçekleştiren şahısın durumu hakkında bilgi aldı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Ramazanpaşa Mahallesi Yağcılariçi Çarşısı girişinde Pazar günü uğradığı bıçaklı saldırı sonucu bacağından yaralanan Efeler Belediyesi Zabıta Personeli Ali Öztürk’ü Ata Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Özakcan, Efeler’de seyyar satıcılık yapan Y.K tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Zabıta Personeli Ali Öztürk’e sahip çıkarak, “Gerekli hukuksal süreç başlatıldı. Görevi, şehir düzenini ve ortak kurallara uymayı sağlamak olan zabıtalarımıza yapılan bu saygısızlığı kınıyorum. Görev başında işini yapmaya çalışan zabıtalarımızın canına kastetmenin hiçbir izahı olamaz. Söz konusu şahsın ilk vukuatı olmadığını biliyoruz. Gerekli hukuksal süreci başlattık, gereği neyse yapılacağına inancım tam. Bundan sonra hep birlikte daha dikkatli olacağız” dedi.

“EŞİMİ KAYBEDEBİLİRDİM”

Ali Öztürk’ün eşi Ayşe Öztürk, Başkan Özakcan’a ziyaretleri için teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Başımıza çok kötü bir olay geldi. Allah korusun eşimi kaybedebilirdim. Eşimi de bir evladınız olarak görün. Bir daha böyle bir olay yaşanmaması için gereken caydırıcı cezalar verilsin istiyoruz. Bir insanın canına kastettikten sonra bunu yapan kişi elini kolunu sallayarak gezememeli diye düşünüyoruz. Başkanımıza bize sahip çıktığı için, ziyaretimize gelip bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz.”

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Öztürk Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Özkan Karıncalı ile de telefonla görüşerek, saldırıyı gerçekleştiren şahısın durumu hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.