Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan: 'Kahramanlık Destanımızdır'

SİYASET 11.03.2015 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3984+ kez okundu.
 

Özakcan: 'Kahramanlık Destanımızdır'

Efeler Belediye Başkanı Özakcan; "İstiklal Marşı Türk Milletinin Kahramanlık destanıdır" İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Özakcan, "İstiklal Marşı Türk Milletinin kahramanlık destanıdır" dedi.  Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın mesajında “Türk Milleti’nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Merhum Mehmet Akif’in, vatan toprakları işgal altındayken kaleme aldığı İstiklal Marşı; milli mücadele ruhunu, Türk Milleti’nin vatan sevgisini, bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yansıtmaktadır. Vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 94. yıl dönümünde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu bayrak uğruna şehit olan kahramanlarımızı, başta TBMM Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Marşını kabul eden TBMM üyelerini rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.
Efeler Belediye Başkanı Özakcan; "İstiklal Marşı Türk Milletinin Kahramanlık destanıdır" İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Özakcan, "İstiklal Marşı Türk Milletinin kahramanlık destanıdır" dedi. 

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın mesajında “Türk Milleti’nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Merhum Mehmet Akif’in, vatan toprakları işgal altındayken kaleme aldığı İstiklal Marşı; milli mücadele ruhunu, Türk Milleti’nin vatan sevgisini, bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yansıtmaktadır. Vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 94. yıl dönümünde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu bayrak uğruna şehit olan kahramanlarımızı, başta TBMM Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Marşını kabul eden TBMM üyelerini rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.