Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özakcan, Hıdırellez’i kutladı

SİYASET 05.05.2017 - 16:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2649+ kez okundu.
 

Özakcan, Hıdırellez’i kutladı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Hıdırellez Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Özakcan, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “6 Mayıs Hıdırellez Bayramı, soğuk kış günlerinden sonra baharın gelmesinin ve doğanın yeniden canlanmasının müjdesidir. Dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin farklı kültürlerin bir arada kutladığı, hoşgörü ve yardımlaşma anlayışı üzerine kurulu olan Hıdırellez; barışa, kardeşliği de katkı sağlayabilecek geleneklerimiz arasında yer almaktadır. Hıdırellez, bütün Türk dünyasında bilinen mevsimlik bayramlarımızdan biridir ki bu köklü gelenek, gelecek nesillere de aktarılarak yaşatılması gereken en önemli kültürel miraslarımızdandır. Ülkemizin her yerinde coşkuyla kutlanan Hıdırellez Bayramı’nın, sağlık, mutluluk, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Hıdırellez Günü’nü kutluyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Hıdırellez Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Özakcan, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“6 Mayıs Hıdırellez Bayramı, soğuk kış günlerinden sonra baharın gelmesinin ve doğanın yeniden canlanmasının müjdesidir. Dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin farklı kültürlerin bir arada kutladığı, hoşgörü ve yardımlaşma anlayışı üzerine kurulu olan Hıdırellez; barışa, kardeşliği de katkı sağlayabilecek geleneklerimiz arasında yer almaktadır. Hıdırellez, bütün Türk dünyasında bilinen mevsimlik bayramlarımızdan biridir ki bu köklü gelenek, gelecek nesillere de aktarılarak yaşatılması gereken en önemli kültürel miraslarımızdandır. Ülkemizin her yerinde coşkuyla kutlanan Hıdırellez Bayramı’nın, sağlık, mutluluk, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Hıdırellez Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.