Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özakcan: Esnafımız için her türlü projeye hazırız

SİYASET 16.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3867+ kez okundu.
 

Özakcan: Esnafımız için her türlü projeye hazırız

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

AYDIN- Özakcan, "Esnaflarımız için her türlü projenin hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi. Fabrikaları dolaşarak işletme sahipleri ve işçilerle buluşan DP'li Özakcan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için destek istedi. İlk olarak ASTİM Başkanı Gökhan Maraş'ı ziyaret eden Özakcan ASTİM yönetimi ile bir araya geldi. Efeler Belediyesi olarak görev ve sorumlulukları içerisinde her türlü projede iş birliğine hazır olduklarını kaydeden Özakcan, "Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek talep ve isteklerini dinliyoruz. Belediye olarak her zaman kapımız açık. İmkanlarımız dahilinde yapılabilecek her türlü sorunu gidermeye esnaflarımızın lehine olacak her türlü projenin altına imza atmaya hazırız" dedi. ASTİM Başkanı Maraş'a ziyaretin ardından fabrikaları gezen Özakcan, işletme yönetici ve sahipleri ile de bir araya gelerek sorun, istek ve temennileri ele alan görüşmelerde bulundu. Özakcan'a ziyaretinde DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Efeler İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve DP Efeler belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

AYDIN- Özakcan, "Esnaflarımız için her türlü projenin hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Fabrikaları dolaşarak işletme sahipleri ve işçilerle buluşan DP'li Özakcan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için destek istedi. İlk olarak ASTİM Başkanı Gökhan Maraş'ı ziyaret eden Özakcan ASTİM yönetimi ile bir araya geldi.

Efeler Belediyesi olarak görev ve sorumlulukları içerisinde her türlü projede iş birliğine hazır olduklarını kaydeden Özakcan, "Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek talep ve isteklerini dinliyoruz. Belediye olarak her zaman kapımız açık. İmkanlarımız dahilinde yapılabilecek her türlü sorunu gidermeye esnaflarımızın lehine olacak her türlü projenin altına imza atmaya hazırız" dedi.

ASTİM Başkanı Maraş'a ziyaretin ardından fabrikaları gezen Özakcan, işletme yönetici ve sahipleri ile de bir araya gelerek sorun, istek ve temennileri ele alan görüşmelerde bulundu.

Özakcan'a ziyaretinde DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Efeler İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve DP Efeler belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.