Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan: Efeler halkı ile ittifak içerisindeyiz

SİYASET 20.02.2019 - 14:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3379+ kez okundu.
 

Özakcan: Efeler halkı ile ittifak içerisindeyiz

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın, Baltaköy ve Gödrenli Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, seçimlerde ittifak yapılmasını eleştiren Özakcan, "Bizim ittifak partimiz yok. Biz Efeler halkımız ile ittifak halindeyiz" dedi Yerel seçime yaklaşılırken Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Özakcan, ilçe halkının kendisini sandıkta destekleyeceğine inancının tam olduğunu kaydetti. Göreve geldiği 5 yıldan bu yana halk ile iç içe olduklarını söyleyen Başkan Özakcan, "Muhtarlarımız ile etle tırnak gibiyiz. Kimseye bu güne kadar başkan gibi yaklaşmadık. Her yurttaşımız ile abi kardeş ilişkisi içerisinde olduk. Biriz, beraberiz, bir büyük aileyiz derken bu ailenin büyüğü olarak 5 yıl boyunca görev yaptık. Bugüne kadar hiç bir ayrım yapmadan nasıl birlikte olduysak, 31 Mart'ta da sizlerle birlikte olmak istiyoruz" dedi. Aydın'ın 1 milyon 80 bin nüfusu ile 17 ilçesinden 300 bin nüfusu ile en büyük ilçesinin Efeler olduğunu belirten Özakcan, "Biz herhangi bir parti ile ittifak içerisinde değiliz. Ama Efeler halkımız ile yani sizlerle ittifak halindeyiz. Aydın'da bir tek kişinin isteği ve kaprisi yüzünden bu gelişen olayları yaşadık. Sizlerin desteği ile 31 Mart'ta demokrasinin ve halkın iradesinin ne demek olduğunu, 209  bin seçmenin bir kişinin iradesinden daha büyük olduğunu tüm Türkiye'de göreceğiz. Aydın'da yurt genelinde ses getirecek bir demokrasi dersi alınacak" ifadelerini kullandı. Başkan Özakcan'ın her zaman kendilerinin yanında ve kapısının açık olduğunu söyleyen vatandaşlar, Özlem Çerçioğlu'nun kendilerini yalnız bıraktığını, seçimlerden seçime geldiğini ve kendisinden randevu alamadıklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdiler.
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın, Baltaköy ve Gödrenli Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, seçimlerde ittifak yapılmasını eleştiren Özakcan, "Bizim ittifak partimiz yok. Biz Efeler halkımız ile ittifak halindeyiz" dedi

Yerel seçime yaklaşılırken Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Özakcan, ilçe halkının kendisini sandıkta destekleyeceğine inancının tam olduğunu kaydetti. Göreve geldiği 5 yıldan bu yana halk ile iç içe olduklarını söyleyen Başkan Özakcan, "Muhtarlarımız ile etle tırnak gibiyiz. Kimseye bu güne kadar başkan gibi yaklaşmadık. Her yurttaşımız ile abi kardeş ilişkisi içerisinde olduk. Biriz, beraberiz, bir büyük aileyiz derken bu ailenin büyüğü olarak 5 yıl boyunca görev yaptık. Bugüne kadar hiç bir ayrım yapmadan nasıl birlikte olduysak, 31 Mart'ta da sizlerle birlikte olmak istiyoruz" dedi.

Aydın'ın 1 milyon 80 bin nüfusu ile 17 ilçesinden 300 bin nüfusu ile en büyük ilçesinin Efeler olduğunu belirten Özakcan, "Biz herhangi bir parti ile ittifak içerisinde değiliz. Ama Efeler halkımız ile yani sizlerle ittifak halindeyiz. Aydın'da bir tek kişinin isteği ve kaprisi yüzünden bu gelişen olayları yaşadık. Sizlerin desteği ile 31 Mart'ta demokrasinin ve halkın iradesinin ne demek olduğunu, 209  bin seçmenin bir kişinin iradesinden daha büyük olduğunu tüm Türkiye'de göreceğiz. Aydın'da yurt genelinde ses getirecek bir demokrasi dersi alınacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Özakcan'ın her zaman kendilerinin yanında ve kapısının açık olduğunu söyleyen vatandaşlar, Özlem Çerçioğlu'nun kendilerini yalnız bıraktığını, seçimlerden seçime geldiğini ve kendisinden randevu alamadıklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.