Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özakcan, Cumartesi Pazarını ziyaret etti

SİYASET 04.01.2015 - 16:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4113+ kez okundu.
 

Özakcan, Cumartesi Pazarını ziyaret etti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumartesi günleri kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumartesi günleri kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 2014 yerel seçimleri sonrasında Aydın’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından, merkezde kurulan yeni Efeler Belediyesi’nin ilk başkanı olarak seçilen M. Mesut Özakcan, seçim döneminde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Seçim konuşmalarında başkan olduktan sonra, makamında oturan değil, halkın içerisinde olan bir başkan olacağına dair sözler veren Özakcan, ilçede Cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti.Başkan Özakcan’a ziyareti sırasında Özel Kalem Müdürü Muharrem Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır ve Zabıta Müdürü Hakan Yıldırım eşlik etti. Pazarcıların sorunlarını dinleyen Özakcan, sorunları tek tek not aldırarak sorunların çözülmesi için gerekli girişimleri en kısa sürede başlatacaklarını söyledi.Başkan Özakcan ve beraberindekilerin önünü sık sık ziyaret sırasında kesen vatandaşlar da, Özakcan ve ekibine göreve başladıkları 1 Nisan 2014 tarihinden bu yana geçen 9 ay gibi kısa bir sürede büyük işler başardığını ifade ederek, teşekkür ettiler. Efeler Belediyesi tarafından bastırılan takvimlerin hediye edildiği pazar ziyaretinde çocukları da unutmayan Özakcan, karşılaştığı çocuklarla sohbet edip onları sevdi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumartesi günleri kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumartesi günleri kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

2014 yerel seçimleri sonrasında Aydın’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından, merkezde kurulan yeni Efeler Belediyesi’nin ilk başkanı olarak seçilen M. Mesut Özakcan, seçim döneminde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Seçim konuşmalarında başkan olduktan sonra, makamında oturan değil, halkın içerisinde olan bir başkan olacağına dair sözler veren Özakcan, ilçede Cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti.Başkan Özakcan’a ziyareti sırasında Özel Kalem Müdürü Muharrem Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır ve Zabıta Müdürü Hakan Yıldırım eşlik etti. Pazarcıların sorunlarını dinleyen Özakcan, sorunları tek tek not aldırarak sorunların çözülmesi için gerekli girişimleri en kısa sürede başlatacaklarını söyledi.Başkan Özakcan ve beraberindekilerin önünü sık sık ziyaret sırasında kesen vatandaşlar da, Özakcan ve ekibine göreve başladıkları 1 Nisan 2014 tarihinden bu yana geçen 9 ay gibi kısa bir sürede büyük işler başardığını ifade ederek, teşekkür ettiler.

Efeler Belediyesi tarafından bastırılan takvimlerin hediye edildiği pazar ziyaretinde çocukları da unutmayan Özakcan, karşılaştığı çocuklarla sohbet edip onları sevdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.