Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan: Bir kişinin kaprisi sonucu aday gösterilmedim

SİYASET 29.01.2019 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2797+ kez okundu.
 

Özakcan: Bir kişinin kaprisi sonucu aday gösterilmedim

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde buluştu. Muhtarlara konuşan Başkan Özakcan, bir kişinin kaprisi sonucu aday gösterilmediğini iddia etti.

AYDIN- Kendisinin tekrardan aday gösterilmemesini bir kişinin kaprisinin sonucu olduğunu iddia eden Başkan Özakcan, ‘’Mensup olduğum CHP, daha önce verdikleri söz dışına çıkarak, bir kişinin iradesini ve kaprisini, 209 bin seçmenimize değişen bir karar aldı. Bir kişinin kaprisi ve kararı, partinin genel merkezine bu kadar etki yapabiliyorsa ve bir kişi, 209 bir seçmenin oyundan daha önemli ve daha büyükse, bunun adına demokrasi denmez’’ ifadelerini kullandı. ‘’PANTOLON OLMADI GÖMLEK VERELİM’’ Açıklamalarında Efeler Belediyesi’nin Cumhur İttifakı Adayı Ümmet Akın’a da yer veren Başkan Özakcan, Ümmet Akın’ın daha önce Büyükşehir Adayı olarak çıkıp, daha sonra Efeler Belediyesi’nden Aday gösterilmesini ‘’Pantolon olmadı, gömlek verelim ‘’sözleriyle değerlendirdi. ‘’AYDIN’DA SİYASET HİÇBİR ZAMAN BU KADAR ÇİRKİNLEŞMEDİ’’ CHP’nin, kendisini mal varlığı konusunda eleştirmesini ‘çirkin siyaset’ olarak yorumlayan Başkan Özakcan, ‘’Siyasetin seviyesini de çok düşürdüler. Bir kişinin marifetiyle, Aydın’da siyaset hiç bu kadar kirlenmedi. Aydın’da siyaset, hiç bu kadar nezaketsizlik, saygısızlık, terbiyesizlik ölçülerine düşürülmedi. Benim mal varlığım tescilli, mal varlığım belli. 40 yıl önce aldığım bir dükkânımı satıp bir ev aldım. Konut idaresinden 10 yıl geri ödemeli kredi aldım. Benim hesabını veremediğim bir kuruş olmaz. Öleceğimi bilsem boğazımdan bir yudum haram su geçmez’’ şeklinde konuştu. ‘’MAAŞIM 30 BİN LİRA YANİ 3 AYLIK MAAŞIMLA ALABİLECEĞİM ŞEYLER BUNLAR’’ CHP’nin her yerde oğlunun yat aldığından bahsetmesine sitem eden Başkan Özakcan, ‘’Oğlum 8 metrelik bir tekne aldı. 85 bin liraya alınmış bir yat. Bugün bir Megane parası. Benim aylık maaşım 30 bin lira. Yani 3 aylık maaşımla alabileceğim şeyler bunlar’’ dedi. ‘’İNSANIN ÖLESİ GELİYOR’’ Mezarlıklarla ilgili eleştirilere de cevap veren Başkan Özakcan, mezarlık hizmetlerinin büyükşehir belediyesine ait olduğunu hatırlatıp, yaptıkları anketlerde mezarlık hizmetinden memnun musunuz sorusuna bir vatandaşın, “Efeler Belediyesi’nin mezarlık hizmetlerinden, temizlik hizmetinden, defin hizmetinden o kadar memnunuz ki insanın ölesi geliyor” cevabını verdiğini belirtti. Gar Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ve bazı DP Üyeleri eşlik etti.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde buluştu. Muhtarlara konuşan Başkan Özakcan, bir kişinin kaprisi sonucu aday gösterilmediğini iddia etti.

AYDIN- Kendisinin tekrardan aday gösterilmemesini bir kişinin kaprisinin sonucu olduğunu iddia eden Başkan Özakcan, ‘’Mensup olduğum CHP, daha önce verdikleri söz dışına çıkarak, bir kişinin iradesini ve kaprisini, 209 bin seçmenimize değişen bir karar aldı. Bir kişinin kaprisi ve kararı, partinin genel merkezine bu kadar etki yapabiliyorsa ve bir kişi, 209 bir seçmenin oyundan daha önemli ve daha büyükse, bunun adına demokrasi denmez’’ ifadelerini kullandı.

‘’PANTOLON OLMADI GÖMLEK VERELİM’’

Açıklamalarında Efeler Belediyesi’nin Cumhur İttifakı Adayı Ümmet Akın’a da yer veren Başkan Özakcan, Ümmet Akın’ın daha önce Büyükşehir Adayı olarak çıkıp, daha sonra Efeler Belediyesi’nden Aday gösterilmesini ‘’Pantolon olmadı, gömlek verelim ‘’sözleriyle değerlendirdi.

‘’AYDIN’DA SİYASET HİÇBİR ZAMAN BU KADAR ÇİRKİNLEŞMEDİ’’

CHP’nin, kendisini mal varlığı konusunda eleştirmesini ‘çirkin siyaset’ olarak yorumlayan Başkan Özakcan, ‘’Siyasetin seviyesini de çok düşürdüler. Bir kişinin marifetiyle, Aydın’da siyaset hiç bu kadar kirlenmedi. Aydın’da siyaset, hiç bu kadar nezaketsizlik, saygısızlık, terbiyesizlik ölçülerine düşürülmedi. Benim mal varlığım tescilli, mal varlığım belli. 40 yıl önce aldığım bir dükkânımı satıp bir ev aldım. Konut idaresinden 10 yıl geri ödemeli kredi aldım. Benim hesabını veremediğim bir kuruş olmaz. Öleceğimi bilsem boğazımdan bir yudum haram su geçmez’’ şeklinde konuştu.

‘’MAAŞIM 30 BİN LİRA YANİ 3 AYLIK MAAŞIMLA ALABİLECEĞİM ŞEYLER BUNLAR’’

CHP’nin her yerde oğlunun yat aldığından bahsetmesine sitem eden Başkan Özakcan, ‘’Oğlum 8 metrelik bir tekne aldı. 85 bin liraya alınmış bir yat. Bugün bir Megane parası. Benim aylık maaşım 30 bin lira. Yani 3 aylık maaşımla alabileceğim şeyler bunlar’’ dedi.

‘’İNSANIN ÖLESİ GELİYOR’’

Mezarlıklarla ilgili eleştirilere de cevap veren Başkan Özakcan, mezarlık hizmetlerinin büyükşehir belediyesine ait olduğunu hatırlatıp, yaptıkları anketlerde mezarlık hizmetinden memnun musunuz sorusuna bir vatandaşın, “Efeler Belediyesi’nin mezarlık hizmetlerinden, temizlik hizmetinden, defin hizmetinden o kadar memnunuz ki insanın ölesi geliyor” cevabını verdiğini belirtti.

Gar Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ve bazı DP Üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.