Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öz: AYTO seçimine müdahil değilim

SİYASET 21.08.2017 - 19:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3365+ kez okundu.
 

Öz: AYTO seçimine müdahil değilim

Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Ticaret Odası seçimlerine müdahil olmadığını, müdahaleyi de doğru bulmadığını söyledi.

AYDIN- Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Ticaret Odası Başkanlığı seçimiyle ilgili adının kullanıldığını belirterek, “Aydın Ticaret Odası, ilimizin saygın ve güçlü mesleki sivil toplum örgütlerinden biri olup, Aydın iş çevresini temsil etmektedir. Her görüşten iş insanının yer aldığı bir meslek örgütünün kendi iç işi olan seçimlerinde, siyasetçilerin müdahale etmesini de doğru bulmuyorum “ dedi. Kendisinin ve partisinin adı kullanılarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirten Milletvekili Öz, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Aydın Kamuoyuna yönelik yayın yapan yerel bir haber sitesinde, bugün, Aydın Ticaret Odası seçimleri ile ilgili olarak, ismim ve partim zikredilerek bir yazı yayınlanmıştır. Kamuoyunun doğru bilgi alma hakkı gereğince, bu açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur. 1. Aydın kamuoyu ve siyaset çevresi bilir ki, siyasette yöntem olarak hiçbir zaman aracı kullanmadım. Köşe yazarının kendi hislerini / beklentilerini / temennilerini benim üzerimden açıklamasını kabul etmiyorum. Bana yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum. 2. Yazıda ismi geçen mevcut başkan ve başkan adayı Hakan Ülgen ile köşe yazarının kişisel husumeti Aydın Kamuoyu tarafından çok iyi bilinmektedir. Köşe yazarının, bu husumette, seçim sürecini, bir şekilde hesap görme fırsatı bilip, kendini güçlü göstermek için ismimi ve partimi kullanılması ahlaki değildir. 3. Aydın Ticaret Odası, İlimizin saygın ve güçlü mesleki sivil toplum örgütlerinden biri olup, Aydın iş çevresini temsil etmektedir. Her görüşten iş insanının yer aldığı bir meslek örgütünün kendi iç işi olan seçimlerinde, siyasetçilerin müdahale etmesini de doğru bulmuyorum. Bu sebeple hiçbir ayrım yapmaksızın tüm adaylara eşit mesafedeyim. Aydın Ticaret Odası seçimlerinde herhangi bir adayı desteklemem söz konusu değildir. Oda üyelerinin kendi içinde yapacağı demokratik seçimlerden çıkacak sonucu bugünden kabul ettiğimi, seçilecek yönetimle birlikte Aydın için çalışmaya devam edeceğimi, Aydın kamuoyuna ilan ediyorum.”
Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Ticaret Odası seçimlerine müdahil olmadığını, müdahaleyi de doğru bulmadığını söyledi.

AYDIN- Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Ticaret Odası Başkanlığı seçimiyle ilgili adının kullanıldığını belirterek, “Aydın Ticaret Odası, ilimizin saygın ve güçlü mesleki sivil toplum örgütlerinden biri olup, Aydın iş çevresini temsil etmektedir. Her görüşten iş insanının yer aldığı bir meslek örgütünün kendi iç işi olan seçimlerinde, siyasetçilerin müdahale etmesini de doğru bulmuyorum “ dedi.

Kendisinin ve partisinin adı kullanılarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirten Milletvekili Öz, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Aydın Kamuoyuna yönelik yayın yapan yerel bir haber sitesinde, bugün, Aydın Ticaret Odası seçimleri ile ilgili olarak, ismim ve partim zikredilerek bir yazı yayınlanmıştır.

Kamuoyunun doğru bilgi alma hakkı gereğince, bu açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur.

1. Aydın kamuoyu ve siyaset çevresi bilir ki, siyasette yöntem olarak hiçbir zaman aracı kullanmadım. Köşe yazarının kendi hislerini / beklentilerini / temennilerini benim üzerimden açıklamasını kabul etmiyorum. Bana yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum.

2. Yazıda ismi geçen mevcut başkan ve başkan adayı Hakan Ülgen ile köşe yazarının kişisel husumeti Aydın Kamuoyu tarafından çok iyi bilinmektedir. Köşe yazarının, bu husumette, seçim sürecini, bir şekilde hesap görme fırsatı bilip, kendini güçlü göstermek için ismimi ve partimi kullanılması ahlaki değildir.

3. Aydın Ticaret Odası, İlimizin saygın ve güçlü mesleki sivil toplum örgütlerinden biri olup, Aydın iş çevresini temsil etmektedir. Her görüşten iş insanının yer aldığı bir meslek örgütünün kendi iç işi olan seçimlerinde, siyasetçilerin müdahale etmesini de doğru bulmuyorum. Bu sebeple hiçbir ayrım yapmaksızın tüm adaylara eşit mesafedeyim. Aydın Ticaret Odası seçimlerinde herhangi bir adayı desteklemem söz konusu değildir.

Oda üyelerinin kendi içinde yapacağı demokratik seçimlerden çıkacak sonucu bugünden kabul ettiğimi, seçilecek yönetimle birlikte Aydın için çalışmaya devam edeceğimi, Aydın kamuoyuna ilan ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.