Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oyun alanından çocuklar da aileler de mutlu

GÜNCEL 30.06.2019 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3614+ kez okundu.
 

Oyun alanından çocuklar da aileler de mutlu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların istedikleri gibi eğlenebilmeleri için Kuşadası'nda sahilde kurduğu oyun alanının dolup taştığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, küçük çocuklar için kurulan oyun alanının çok yerinde olduğunu söyleyen anne-babalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kuşadası Marina'nın yanındaki Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait plajda kurulan oyun alanını özellikle sahile serinlemeye gelen ailelerin çocukları kullanıyor. Çocuklar hem sahilde hem de oyun alanında vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken aileler de çocuklarının güvenli bir şekilde oyun oynamalarının keyfini sürüyor. Çocuğunun denizde oynamayı sevmediği için oyun alanını tercih ettiğini söyleyen Seden Demiralay, İzmir'den Kuşadası'na tatil için geldiklerini belirtip “Çocuk alanı çok güzel olmuş” diyerek memnuniyetini ifade etti. Torunlarıyla oyun alanında zaman geçiren Mustafa Özcan ise, “Oyuncaklar bu yıl yapılmış, çok güzel olmuş. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz, özellikle de Topuklu Efe’ye” dedi. Çocuklar da oyun alanında diledikleri gibi oyun oynayabildiklerini söyleyip oyun alanına her gün gelmek istediklerini söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların istedikleri gibi eğlenebilmeleri için Kuşadası'nda sahilde kurduğu oyun alanının dolup taştığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, küçük çocuklar için kurulan oyun alanının çok yerinde olduğunu söyleyen anne-babalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Kuşadası Marina'nın yanındaki Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait plajda kurulan oyun alanını özellikle sahile serinlemeye gelen ailelerin çocukları kullanıyor. Çocuklar hem sahilde hem de oyun alanında vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken aileler de çocuklarının güvenli bir şekilde oyun oynamalarının keyfini sürüyor.

Çocuğunun denizde oynamayı sevmediği için oyun alanını tercih ettiğini söyleyen Seden Demiralay, İzmir'den Kuşadası'na tatil için geldiklerini belirtip “Çocuk alanı çok güzel olmuş” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Torunlarıyla oyun alanında zaman geçiren Mustafa Özcan ise, “Oyuncaklar bu yıl yapılmış, çok güzel olmuş. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz, özellikle de Topuklu Efe’ye” dedi.

Çocuklar da oyun alanında diledikleri gibi oyun oynayabildiklerini söyleyip oyun alanına her gün gelmek istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.