Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Otomotivciler şehitler için Yasin okuttu

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 12.09.2015 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3287+ kez okundu.
 

Otomotivciler şehitler için Yasin okuttu

Başkent Otomotivciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç: “Milletçe kenetlenerek bu kara günleri geride bırakacak, terörün bozmaya çalıştığı barış, istikrar ve güveni muhafaza edeceğiz”

Başkent Otomotivciler Derneği (BOD), son günlerde yoğunlaşan terör olaylarında yaşamını yitiren şehitler için Yasin okuttu. Motorlu Araç Satıcıları Derneği (MASFED) ve Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla Ankara  Hacı Bayram Camii'nde kılınan Cuma namazı öncesi  Yasin-i Şerif okundu, şehitler  dualarla anıldı. Ülkenin birliği, barış ve huzur ortamının devamı için de dualar edildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bazı Bakanlar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi üst düzey protokolün düzenli Cuma namazlarını kıldığı cami olan Hacı Bayram’daki namaz çıkışında ise vatandaşlara önceden  hazırlanan mevlit şekerleri dağıtıldı.  MASFED ve BOD Başkanı Aydın Erkoç, son günlerde artan şehit cenazelerinin tüm ülkeyi yasa boğduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Ülkemizin bütünlüğüne kast eden bölücü terör örgütünün, sivil, asker ve polisimize yönelik hain saldırıları son dönemde yoğunlaştı. Gelen şehit cenazeleri, milletçe yüreğimizi dağladı. Böylesine maneviyatı yüksek bir gün ve ortamda üyelerimizle birlikte hem şehitlerimizi rahmetle anmak, hem de asla tekrarını istemediğimiz bu elim olayların bir daha yaşanmaması, ülkemizin birliği, barış ve huzurunun devamı için dualar ettik. Teröre karşı vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Vatanımıza, milletimizin birliğine kast eden teröre karşı milletçe yekvücut olacağız. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti 80 milyonu ile kenetlenerek bu kötü ve kara günleri geride bırakacak. Terörün bozmaya çalıştığı barış, istikrar ve güven ortamını muhafaza edeceğiz. Ülkemiz, daha da güçlenerek varlığını ilelebet sürdürecektir. Dernek olarak bundan sonra da ülkemizi, milletimizi ilgilendiren konularda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz.”    
Başkent Otomotivciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç: “Milletçe kenetlenerek bu kara günleri geride bırakacak, terörün bozmaya çalıştığı barış, istikrar ve güveni muhafaza edeceğiz”

Başkent Otomotivciler Derneği (BOD), son günlerde yoğunlaşan terör olaylarında yaşamını yitiren şehitler için Yasin okuttu.

Motorlu Araç Satıcıları Derneği (MASFED) ve Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla Ankara  Hacı Bayram Camii'nde kılınan Cuma namazı öncesi  Yasin-i Şerif okundu, şehitler  dualarla anıldı. Ülkenin birliği, barış ve huzur ortamının devamı için de dualar edildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bazı Bakanlar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi üst düzey protokolün düzenli Cuma namazlarını kıldığı cami olan Hacı Bayram’daki namaz çıkışında ise vatandaşlara önceden  hazırlanan mevlit şekerleri dağıtıldı. 

MASFED ve BOD Başkanı Aydın Erkoç, son günlerde artan şehit cenazelerinin tüm ülkeyi yasa boğduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Ülkemizin bütünlüğüne kast eden bölücü terör örgütünün, sivil, asker ve polisimize yönelik hain saldırıları son dönemde yoğunlaştı. Gelen şehit cenazeleri, milletçe yüreğimizi dağladı. Böylesine maneviyatı yüksek bir gün ve ortamda üyelerimizle birlikte hem şehitlerimizi rahmetle anmak, hem de asla tekrarını istemediğimiz bu elim olayların bir daha yaşanmaması, ülkemizin birliği, barış ve huzurunun devamı için dualar ettik. Teröre karşı vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Vatanımıza, milletimizin birliğine kast eden teröre karşı milletçe yekvücut olacağız. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti 80 milyonu ile kenetlenerek bu kötü ve kara günleri geride bırakacak. Terörün bozmaya çalıştığı barış, istikrar ve güven ortamını muhafaza edeceğiz. Ülkemiz, daha da güçlenerek varlığını ilelebet sürdürecektir. Dernek olarak bundan sonra da ülkemizi, milletimizi ilgilendiren konularda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.