Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Otobanda takla attı

ASAYİŞ 05.07.2017 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3418+ kez okundu.
 

Otobanda takla attı

Otobanda trafik kazası, yolcuya yetişmek isteyen taksi takla attı

AYDIN- Aydın-İzmir Otobanı’nda seyir halinde olan ticari taksi bir anda takla attı. Çıkış sebebi belirlenemeyen kazada takla atan taksinin sürücüsü hafif yaralandı. Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na yolcu almak için yola çıkan S.Y. yönetimindeki 09 T 0213 plakalı taksi, Germencik yakınlarında bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otoyolda takla atan ticari taksi, ters dönerek durabildi. Kazada araç hurdaya dönerken hafif yaralanan taksi şoförü S.Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Otobanda trafik kazası, yolcuya yetişmek isteyen taksi takla attı

AYDIN- Aydın-İzmir Otobanı’nda seyir halinde olan ticari taksi bir anda takla attı. Çıkış sebebi belirlenemeyen kazada takla atan taksinin sürücüsü hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na yolcu almak için yola çıkan S.Y. yönetimindeki 09 T 0213 plakalı taksi, Germencik yakınlarında bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otoyolda takla atan ticari taksi, ters dönerek durabildi. Kazada araç hurdaya dönerken hafif yaralanan taksi şoförü S.Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.