Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oto hırsızı yakalandı

ASAYİŞ 05.10.2019 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2522+ kez okundu.
 

Oto hırsızı yakalandı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde çeşitli mahallerde otodan hırsızlık yaptığı belirlenen şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Cumhuriyet, Türkmen ve Ege Mahalleleri’nde meydana gelen otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar, olay yerleri ve güzergah üzerinden bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi ve teknik çalışmalar neticesinde olayların şüphelisi olarak G. O. isimli şahıs tespit edildi. Şahsi yakalamaya yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde şahsın İkiçesmelik Mahallesi’nde bir ikamette saklandığı tespit edilerek, şahıs bu ikamette yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde çeşitli mahallerde otodan hırsızlık yaptığı belirlenen şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Cumhuriyet, Türkmen ve Ege Mahalleleri’nde meydana gelen otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar, olay yerleri ve güzergah üzerinden bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi ve teknik çalışmalar neticesinde olayların şüphelisi olarak G. O. isimli şahıs tespit edildi. Şahsi yakalamaya yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde şahsın İkiçesmelik Mahallesi’nde bir ikamette saklandığı tespit edilerek, şahıs bu ikamette yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.