Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Otizm ve Down Sendromlu çocukların hayalleri gerçek oluyor

EĞİTİM 17.08.2015 - 10:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3865+ kez okundu.
 

Otizm ve Down Sendromlu çocukların hayalleri gerçek oluyor

Aydın Ticaret Borsası ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Otizm ve Down Sendromlu çocuklar için yapılacak eğitim kampusü için mutlu sona gelindi.

Aydın Valiliği tarafından eğitim kampusü yapılmak üzere Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi Serçeköy Bölük İrimi mevkiindeki hazine arazisinin Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildiğini açıklayan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Aydın Ticaret Borsası ile Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol ile Aydınlı çocuklarımızın kavuşacağı bu dev proje hayatta geçiriliyor” “diyerek projede emeği geçen başta Vali Erol Ayyıldız ve Aydın Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür etti. Çocukların kendilerini çok iyi ifade edecekleri, iş atölyeleri oluşturacağı otizm okuluna ait proje çiziminde mutlu sona geldiklerini açıklayan Töre, “Aydın´ı otizm okuluna en kısa sürede kavuşturacağız. Bu okul ile birlikte otizm engelli çocuklarımızın iş edinme yeteneklerini ortaya çıkaracak ve onların kendilerini iyi hissedecekleri bir ortam oluşturacağız" diyerek kampusün hayırlı olması temennisinde bulundu.
Aydın Ticaret Borsası ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Otizm ve Down Sendromlu çocuklar için yapılacak eğitim kampusü için mutlu sona gelindi.

Aydın Valiliği tarafından eğitim kampusü yapılmak üzere Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi Serçeköy Bölük İrimi mevkiindeki hazine arazisinin Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildiğini açıklayan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Aydın Ticaret Borsası ile Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol ile Aydınlı çocuklarımızın kavuşacağı bu dev proje hayatta geçiriliyor” “diyerek projede emeği geçen başta Vali Erol Ayyıldız ve Aydın Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür etti.

Çocukların kendilerini çok iyi ifade edecekleri, iş atölyeleri oluşturacağı otizm okuluna ait proje çiziminde mutlu sona geldiklerini açıklayan Töre, “Aydın´ı otizm okuluna en kısa sürede kavuşturacağız. Bu okul ile birlikte otizm engelli çocuklarımızın iş edinme yeteneklerini ortaya çıkaracak ve onların kendilerini iyi hissedecekleri bir ortam oluşturacağız" diyerek kampusün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.