Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Otelde yangın

ASAYİŞ 07.11.2017 - 10:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1828+ kez okundu.
 

Otelde yangın

Aydın’da dün gece bir otelde meydana gelen yangında odada bulunan müşteri yaralandı. Yangın otelin diğer odalarına ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

AYDIN- Hasanefendi Mahallesi Sevgiyolu üzerinde bulunan bir otelde dün gece henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre 3 katlı otelin 1. katındaki odada kalmakta olan 27 yaşlarındaki bir erkek şahıs yatağın yandığını görünce kaçmak için pencereden balkona çıkmak istediği sırada kırılan camın vücudunun değişik yerlerine kesmesi nedeniyle yaralandı. Panik yapan otel müşterisi yangından da etkilenince bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin de yardımı ile otelden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın’da dün gece bir otelde meydana gelen yangında odada bulunan müşteri yaralandı. Yangın otelin diğer odalarına ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

AYDIN- Hasanefendi Mahallesi Sevgiyolu üzerinde bulunan bir otelde dün gece henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre 3 katlı otelin 1. katındaki odada kalmakta olan 27 yaşlarındaki bir erkek şahıs yatağın yandığını görünce kaçmak için pencereden balkona çıkmak istediği sırada kırılan camın vücudunun değişik yerlerine kesmesi nedeniyle yaralandı. Panik yapan otel müşterisi yangından da etkilenince bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin de yardımı ile otelden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.