Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Otel iskelesi çöktü

ASAYİŞ 05.05.2018 - 11:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3032+ kez okundu.
 

Otel iskelesi çöktü

Aydın Didim'de 5 yıldızlı bir otelin iskelesinin çökmesi sonucu 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, olay, 5 yıldızlı bir otelin sahil kısmında gece geç saatlerde meydana geldi. Çok sayıda otel müşterisinin üzerinde bulunduğu beton iskele, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten denize düşen ve betonların arasında kalan kişilerin kurtarılması için bölgeye sahil güvenlik, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yıkılan iskelenin altında kalan 8 kişi, ekipler ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak, ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bacak ve parmakları kopan durumu ağır olan yaralılardan Neval Durmuş Aydın Devlet Hastanesi’ne, Ayşe Saygılı ise Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralı 6 kişi ise Didim Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Aydın Didim'de 5 yıldızlı bir otelin iskelesinin çökmesi sonucu 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, olay, 5 yıldızlı bir otelin sahil kısmında gece geç saatlerde meydana geldi. Çok sayıda otel müşterisinin üzerinde bulunduğu beton iskele, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Yaklaşık 10 metre yükseklikten denize düşen ve betonların arasında kalan kişilerin kurtarılması için bölgeye sahil güvenlik, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yıkılan iskelenin altında kalan 8 kişi, ekipler ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak, ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bacak ve parmakları kopan durumu ağır olan yaralılardan Neval Durmuş Aydın Devlet Hastanesi’ne, Ayşe Saygılı ise Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralı 6 kişi ise Didim Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.