Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Otel hırsızı yakalandı

ASAYİŞ 05.11.2019 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3135+ kez okundu.
 

Otel hırsızı yakalandı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde emniyet güçleri bir otelden hırsızlık yapan şahsı, otel içerisinde saklandığı yerde yakaladı. Şahısla birlikte çaldığı malzemeler de yakalanırken, şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, ilçede faaliyet gösteren bir otelden gelen hırsızlık ihbarını değerlendirerek otelde arama yaptı. Emniyet güçleri otel içerisinde yaptığı aramada şüpheli şahsı odanın içerisinde saklanmış halde buldu. Hırsızlık olayın gerçekleştiren A. Ö. gözaltına alınırken, yapılan aramada ise otele ait 24 adet klozet bataryası, 12 adet bağlantı maşonu ve 1 adet klima ünitesi, batarya ve muslukları sökmek için kullanılan İngiliz anahtarı, keski ve pense ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler otel sahibine teslim edilirken gözaltına alınan A.Ö. adlı şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde emniyet güçleri bir otelden hırsızlık yapan şahsı, otel içerisinde saklandığı yerde yakaladı. Şahısla birlikte çaldığı malzemeler de yakalanırken, şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, ilçede faaliyet gösteren bir otelden gelen hırsızlık ihbarını değerlendirerek otelde arama yaptı. Emniyet güçleri otel içerisinde yaptığı aramada şüpheli şahsı odanın içerisinde saklanmış halde buldu.

Hırsızlık olayın gerçekleştiren A. Ö. gözaltına alınırken, yapılan aramada ise otele ait 24 adet klozet bataryası, 12 adet bağlantı maşonu ve 1 adet klima ünitesi, batarya ve muslukları sökmek için kullanılan İngiliz anahtarı, keski ve pense ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler otel sahibine teslim edilirken gözaltına alınan A.Ö. adlı şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.