Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OSB Müteşebbis Heyeti Aydın'da

EKONOMİ 15.09.2015 - 16:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3976+ kez okundu.
 

OSB Müteşebbis Heyeti Aydın'da

Söke OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı Aydın’da yapıldı. Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis heyeti toplantısı Vali Erol Ayyıldız başkanlığında Aydın’da yapıldı.

Yapılan toplantıda vefat eden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya’nın yerine Söke OSB yönetim kurulu üyeliğine Ticaret Odası’nı temsilen Haldun Işıklı getirilirken; Haldun Işıklı’dan boşalan müteşebbis heyeti üyeliğine ise yine Ticaret odası’nı temsilen İsmail Sayer getirildi.  Yaklaşık iki buçuk aylık zamandan sonra gerçekleşen Söke OSB Müteşebbis Heyeti toplantısında OSB alanında yapılan doğu çalışmaları ve hafriyat, kamulaştırmalar ve yeni yatırımcı firmalarla yürütülen görüşmeler ana gündem maddesi oldu. “GEKA’dan Söke OSB’ye iki proje için 700 bin TL hibe geliyor” Yapılan toplantıyla ilgili bilgi veren Söke OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Karakaş; “Söke OSB’de yer almak isteyen yeni yatırımcı firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. 3 büyük firma ile yapılan görüşmelerden biri olumlu sonuçlanmak üzere. Diğer taraftan Söke OSB olarak GEKA’ya tren yolu yükleme-boşaltma istasyonu ve arıtma tesisi ile ilgili başvurularımız vardı. Bu başvurular olumlu sonuçlanırken; GEKA’dan tren yolu yükleme-boşaltma istasyonu için 600 Bin TL, arıtma tesisi içinse 100 Bin TL hibe destek kararı çıktı. Bu da Söke OSB’miz için atılan önemli adım ve sevindirici gelişme oldu” dedi.
Söke OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı Aydın’da yapıldı. Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis heyeti toplantısı Vali Erol Ayyıldız başkanlığında Aydın’da yapıldı.

Yapılan toplantıda vefat eden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya’nın yerine Söke OSB yönetim kurulu üyeliğine Ticaret Odası’nı temsilen Haldun Işıklı getirilirken; Haldun Işıklı’dan boşalan müteşebbis heyeti üyeliğine ise yine Ticaret odası’nı temsilen İsmail Sayer getirildi. 

Yaklaşık iki buçuk aylık zamandan sonra gerçekleşen Söke OSB Müteşebbis Heyeti toplantısında OSB alanında yapılan doğu çalışmaları ve hafriyat, kamulaştırmalar ve yeni yatırımcı firmalarla yürütülen görüşmeler ana gündem maddesi oldu.

“GEKA’dan Söke OSB’ye iki proje için 700 bin TL hibe geliyor”

Yapılan toplantıyla ilgili bilgi veren Söke OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Karakaş; “Söke OSB’de yer almak isteyen yeni yatırımcı firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. 3 büyük firma ile yapılan görüşmelerden biri olumlu sonuçlanmak üzere. Diğer taraftan Söke OSB olarak GEKA’ya tren yolu yükleme-boşaltma istasyonu ve arıtma tesisi ile ilgili başvurularımız vardı. Bu başvurular olumlu sonuçlanırken; GEKA’dan tren yolu yükleme-boşaltma istasyonu için 600 Bin TL, arıtma tesisi içinse 100 Bin TL hibe destek kararı çıktı. Bu da Söke OSB’miz için atılan önemli adım ve sevindirici gelişme oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.