Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oryantasyon Günleri Başladı

EĞİTİM 18.09.2015 - 10:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3969+ kez okundu.
 

Oryantasyon Günleri Başladı

Aydın Özel Başak Koleji’nde yeni eğitim öğretim yılı öncesi düzenlenen oryantasyon günleri renkli görüntülerle başladı.

Aydın Özel Başak Koleji ailesi 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılmasını heyecanla beklerken, ailenin en küçük fertleri olan Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve 1. sınıflar ile çocuklarından daha heyecanlı aileler için oryantasyon sürecine başladı. Sabahın ilk saatlerinde okul bahçesinde öğretmenleri ve idarecileriyle karşılanan öğrenciler, açık büfe ikramların tadına bakarken yeni arkadaşları ile kaynaştı. Okullarını tanımak amaçlı küçük bir tura çıkan öğrencilerin meraklı bakışları gözlerden kaçmazken, heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Anne ve babalara okula başlama sürecinde yardımcı olacak bilgilerin yer aldığı el kitapları rehberlik servisi tarafından dağıtıldı. 3 gün sürecek oryantasyon eğitiminin ardından 28 Eylül’de okulların açılması ile Başak Ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. 
Aydın Özel Başak Koleji’nde yeni eğitim öğretim yılı öncesi düzenlenen oryantasyon günleri renkli görüntülerle başladı.

Aydın Özel Başak Koleji ailesi 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılmasını heyecanla beklerken, ailenin en küçük fertleri olan Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve 1. sınıflar ile çocuklarından daha heyecanlı aileler için oryantasyon sürecine başladı. Sabahın ilk saatlerinde okul bahçesinde öğretmenleri ve idarecileriyle karşılanan öğrenciler, açık büfe ikramların tadına bakarken yeni arkadaşları ile kaynaştı.

Okullarını tanımak amaçlı küçük bir tura çıkan öğrencilerin meraklı bakışları gözlerden kaçmazken, heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Anne ve babalara okula başlama sürecinde yardımcı olacak bilgilerin yer aldığı el kitapları rehberlik servisi tarafından dağıtıldı. 3 gün sürecek oryantasyon eğitiminin ardından 28 Eylül’de okulların açılması ile Başak Ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.