Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oruç Ailesi’nin mutlu günü

GENEL 21.10.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3382+ kez okundu.
 

Oruç Ailesi’nin mutlu günü

Aydın iş ve siyaset dünyasının yakinen tanıdığı Ufuk ve Derya Oruç çiftinin oğulları Cevahir Halis ve Yaman Halit erkekliğe ilk adımlarını attılar.

AYDIN- Şehr-i Yar Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet cemiyetine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın iş ve siyaset dünyasından birçok davetlinin de katıldığı cemiyette, Oruç Ailesi’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Baba Ufuk Oruç, “Bugün burada dostlarımızla birlikte, ömrümüzde yaşayabileceğimiz ender günlerden birini yaşıyoruz. Cemiyetimize katılımlarıyla onurlandıran tüm dost ve davetlilerimize Oruç Ailesi olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın iş ve siyaset dünyasının yakinen tanıdığı Ufuk ve Derya Oruç çiftinin oğulları Cevahir Halis ve Yaman Halit erkekliğe ilk adımlarını attılar.

AYDIN- Şehr-i Yar Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet cemiyetine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın iş ve siyaset dünyasından birçok davetlinin de katıldığı cemiyette, Oruç Ailesi’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Baba Ufuk Oruç, “Bugün burada dostlarımızla birlikte, ömrümüzde yaşayabileceğimiz ender günlerden birini yaşıyoruz. Cemiyetimize katılımlarıyla onurlandıran tüm dost ve davetlilerimize Oruç Ailesi olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.