Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ormanlık alana kenevir ekti

ASAYİŞ 08.08.2018 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3121+ kez okundu.
 

Ormanlık alana kenevir ekti

Kenevirler uyuşturucuya dönüştürülmeden yakalandı

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen iki şüpheli, ormanlık alana diktikleri 751 kök kenevirin bakımını yaparken suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timleri, Uyuşturucu Madde Eylem Planı çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarında Efeler ilçesi Yağcılar Mahallesi’nde yasa dışı ekim yapıldığı yönünde gelen duyum üzerine harekete geçti. Araştırmalar neticesinde A.C. ve ‘adam öldürmeye teşebbüsten’ suç kaydı mevcut olan E.D. isimli şüphelilerin kenevir bitkisi ektiği ve kurutup esrar maddesi elde ettiği anlaşıldı. Adli makamlardan alınan karar ile yapılan operasyonda A.C. ve E.D. ormanlık alandaki gizli bölgeye diktikleri kenevirlerin bakımını yaptıkları sırada suçüstü yakalandı. Boyları 1 metre ile 1,5 metre arasında değişen 736 kök yaş kenevir bitkisi ile 15 kök kurutulmuş kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçen kenevir bitkileri, imha edilmek üzere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kenevirler uyuşturucuya dönüştürülmeden yakalandı

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen iki şüpheli, ormanlık alana diktikleri 751 kök kenevirin bakımını yaparken suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timleri, Uyuşturucu Madde Eylem Planı çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarında Efeler ilçesi Yağcılar Mahallesi’nde yasa dışı ekim yapıldığı yönünde gelen duyum üzerine harekete geçti. Araştırmalar neticesinde A.C. ve ‘adam öldürmeye teşebbüsten’ suç kaydı mevcut olan E.D. isimli şüphelilerin kenevir bitkisi ektiği ve kurutup esrar maddesi elde ettiği anlaşıldı.

Adli makamlardan alınan karar ile yapılan operasyonda A.C. ve E.D. ormanlık alandaki gizli bölgeye diktikleri kenevirlerin bakımını yaptıkları sırada suçüstü yakalandı. Boyları 1 metre ile 1,5 metre arasında değişen 736 kök yaş kenevir bitkisi ile 15 kök kurutulmuş kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçen kenevir bitkileri, imha edilmek üzere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.